Obnoviť stránku

MSI Immerse GH70

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Immerse GH70

Vybavte sa na poriadny bojový hukot zbraní s ultra výkonnými, pohodlnými a akusticky detailnými hernými slúchadlami s mikrofónom od obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti MSI. Detailne vykresľujú priestor a poskytujú živé detaily počas hrania. Slúchadlá sú kompatibilné s hernými zariadeniami a samozrejme tiež s PC. Podporované sú operačné systémy Windows 10, 8.1, 8, 7 a Mac OS. Virtuálny 7.1-kanálový headset Immerse GH70 reprodukuje každý obsah s ohromujúcou priestorovou presnosťou, a hĺbkou, ktorá vám vrazí srdce do treniek. S jeho pomocou lokalizujete protivníkov skôr, než sa k vám priblížia a s ľahkosťou ich pošlete do nebíčka. Zaručene si tak užijete veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel MSI Immerse GH70

  • Virtuálna 7.1-kanálový USB karta s voliteľnou aktiváciou systému Dolby
  • USB plug and play bez inštalácie ovládačov
  • Hi-Res certifikácia pre zvuk vo vysokom rozlíšení
  • Prémiové 50 mm meniče pre skvelú dynamiku
  • Pamäťová pena pre vysoký komfort
  • Naozaj široké multiplatformové využitie
  • Odolný rám navyšuje životnosť
  • Úžasné LED svetelné efekty
  • Vysúvací mikrofón s elimináciou šumu
  • Súčasťou balenia je praktické puzdro a výmenné náušníky

Skvelý herný doplnok má označenie Immerse GH70

Digitálna zvuková karta je vybavená podporou moderného 7.1-kanálového formátu a prednastavených režimov ekvalizéra. Vďaka nim zvukový výstup prispôsobíte efektívne na počúvanie hudby, hranie, sledovanie filmov aj chatovanie. K dispozícii máte samozrejme aj tlačidlá pre stlmenie mikrofónu a nastavenie hlasitosti mikrofónu a slúchadiel. Navyše Mystic Light Sync je technológia umožňujúca hráčom synchronizovať farby a efekty s herným zariadením.

Mikrofón najvyššej kvality od MSI

Vo výbave samozrejme nestojí bokom ani flexibilne nastaviteľný a zasúvací mikrofón s funkciami eliminácie okolitého šumu a navýšenie zrozumiteľnosti hlasu pre ľahšiu komunikáciu v hre. O jeho kvalite okrem toho hovorí aj rozsiahla použiteľnosť takmer s akýmikoľvek komunikačnými programami. Spomeňme napríklad Discord, Skype, Ventrilo, Mumble či RaidCall.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Červená
Kód:  MSAaS4
Produktové číslo:  GH70

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01