Obnoviť stránku

MSI Immerse GH10

3,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Immerse GH10

Hranie býva obvykle záležitosťou niekoľkých hodín v kuse, a tak hráči, ktorí nemajú radi veľké a ťažké herné slúchadlá, určite privítajú slúchadlá Immerse GH10 od známej a rokmi preverenej spoločnosti MSI. Tieto slúchadlá do uší boli navrhnuté s dôrazom na odolnosť, komfort a nekompromisný zvuk pri hraní, ale aj pri počúvaní hudby alebo telefonovaní s inteligentnými telefónmi. A ako obstoja vo všetkých disciplínach? Spolu s vydareným dizajnom tela určite uspokoja širokú škálu používateľov.

Kľúčové vlastnosti herných slúchadiel MSI Immerse GH10

  • Herné slúchadlá do uší od renomovanej spoločnosti MSI
  • Vhodné pre hranie, počúvanie hudby aj hovory
  • Vyrobené z ľahkého a pevného materiálu
  • Spájajú najvyššiu kvalitu zvuku s všestrannosťou
  • Praktický odnímateľný mikrofón
  • Jednoduché ovládanie - na kábli
  • Štuple s malým háčikom pre lepšiu fixáciu v uchu
  • Pozlátený 3,5 mm jack konektor

Slúchadlá MSI Immerse GH10 využijete na maximum

Aby ste mohli komunikovať s patričným komfortom pomocou počítačových aplikácií alebo telefónom, nechýba slúchadlám ovládač umiestnený na kábli. Nájdete na ňom tlačidlo pre aktiváciu hlasových služieb, čím sa vám uľahčí prístup pri hernom dorozumievaní so spoluhráčmi alebo k hovoru pri počúvaní hudby na mobilnom zariadení. Prítomný je odnímateľný mikrofón. Slúchadlá MSI Immerse GH10 sú opatrené meničmi s priemerom 13,5 mm, ktoré dokážu reprodukovať správne poriadnu atmosféru aj vzdialenejšie zvuky s výbornou lokalizáciou. Hrajte celé hodiny a nenechajte sa rušiť.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Červená
Kód:  MSAaS3
Produktové číslo:  S37-2100950-D22
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08