Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MSI HS01

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI HS01

Žiadnemu hráčovi, ktorý si potrpí na kompletnom PC setupe, nesmie tento kúsok chýbať. MSI HS01 je držiak na slúchadlá v štýlovom modernom dizajne. Červená a čierna farba spoločne s logom MSI sa budú vynímať na každom stole. Stojanček poskytne bezpečné miesto pre odkladanie vášho headsetu, aby nedošlo k jeho poškodeniu a vždy ste ho mali po ruke. Stojan je vyrobený z pevného hliníka s plastovými časťami, vďaka ktorým sa vám slúchadlá nepoškriabu. Bol tiež navrhnutý tak,aby bol čo najviac stabilný, má preto pogumovanú základňu. Navyše disponuje aj otvorom pre pretiahnutie kábla.

Kľúčové vlastnosti stojančeku MSI HS01

  • Stojanček MSI HS01 je skvelý doplnok každého počítačového stola
  • Má kovovú konštrukciu a časti z plastu, ktoré zabraňujú poškriabaniu
  • Pogumovaná základňa zaisťuje maximálnu stabilitu
  • Stojanček si vás získa elegantným dizajnom v čiernej a červenej

Rozmery:
245 × 175 × 103 mm

Hmotnosť:
666 g

Kód:  MSAaS6f
Produktové číslo:  E22-GA60010-CLA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19