Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MSI H57M-ED65

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI H57M-ED65

Špičková základná doska od firmy MSI podporujúce najnovšie procesory Intel radu i7, i5 a i3.Deska formátu Micro-ATX ponúka naozaj pestrú výbavu.Medzi Hlaví črty patrí možnosť osadenia až 16 GB veľkou operačnou pamäťou typu DDR3 prostredníctvom 4 DIMM slotov.Ďalej možno dosku rozšíriť o dve PCI Exprees x 16 a 2 PCI Express x1 karty.Doska je postavená na novom chipsetu Intel H57, ktorý Vám ponúkne integrovanú grafickú kartu podporujúcu DirectX 10 vďaka nej tiež možnosť využiť integrovaný HDMI výstup.K doske je možné pripojiť až sedem SATA II diskov s prenosovou rýchlosťou až 3 Gb/s na každý z portov.Samozrejmosťou je aj integrovaná sieťová karta a aj zvuková karta podporujúca až ôsmich kanálový zvukový systém.

Parametre a špecifikácie:

Podporované procesory: 
\r

Kód:  AA382m
Produktové číslo:  H57M-ED65

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08