Obnoviť stránku

MSI GTX 980T LIGHTNING 6G

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI GTX 980T LIGHTNING 6G

Brutálny výkon, vysoké nasadenie a spoľahlivosť. Tieto tri slová označujú nový triumf spoločnosti MSI. Jedná sa o extrémne výkonnú grafickú kartu MSI GTX 980T Lightning dosahujúci neskutočne vysokých taktov, ktorá uspokojí nároky naozaj každého náruživého hráča. Je vybavená tými najlepšími a najnovšími typy súčiastok, technológií a konštrukčnými princípmi dnešnej doby.

Nezastaviteľná herné zbraň

Srdcom tejto karty je grafický čip vyrábaný najmodernejším 28nm procesom s výkonnou architektúrou Maxwell GM200, ktorého takty sa pohybujú na hranici neskutočných 1 203 MHz a v prípade pretaktovania možno dosiahnuť hodnoty až 1 304 MHz. Spolupracuje s 6GB operačnou pamäťou, ktorá tiež nachádzajú hranice až u hodnoty 7 096 MHz. Na kráse tomu všetkému ešte pridáva šírka pamäťovej zbernice 384 bitov. Vďaka týmto kombináciám poskytuje táto karta maximálnu úroveň spokojnosti pri hraní, nehovoriac o tom, že vie zobraziť obraz v rozlíšení 4K. Je určená pre rozhranie PCI-Express 3.0 × 16 a nechýba prítomnosť 3 × DisplayPort, HDMI a DVI rozhrania. Samozrejmosťou je podpora SLI pre prepojenie viacerých grafických kariet a znásobenie už tak veľkého výkonu.

Už žiadne prehrievanie

Aj keď je táto karta veľmi vytazovane vysokými pracovnými frekvenciami, o jej prehrievaniu nemusíte mať vôbec strach. Výrobcovia tu aplikovali nový systém chladenia označovaný ako TriFrozr a laicky povedané, je to majstrovské dielo. Stavebný kameň tvorí naozaj veľký pasívny hliníkový chladič s hustým rebrovaním, ktorý je pretkaný tepelnú trubicou spojenú s poniklovanou medenou základňou. Na ňom sú umiestnené dokonca tri 90mm ventilátory TORX, ktoré sa vyznačujú špeciálne tvarovanými čepeľami pre čo najväčšie množstvo nasávaného vzduchu. Je navrhnutý tak, aby bol schopný rozptýliť a uchladit až 700 W vyžiareného tepla, takže aj keď budete grafiku neustále zaťažovať, čip bude stále ideálne chladný.

Ľahké přetaktování

Grafické karty Lightning sú ako stvorené pre pretaktovanie a jednoduchosť tohto úkonu doslova vyzýva majiteľa, aby posúvali ich hranice výkonu o niečo ďalej. Priamo na dosku tejto karty výrobcovia umiestnili šikovný prepínač BIOSu, ktorý vie až zoštvornásobiť výkonové a teplotné limity. Takže bez starostí pridávania chladenia či iných úprav je karta pripravená zo seba vymáčknuť maximálny výkon.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičková herná grafická karta pre náročných užívateľov
  • Výkonný grafický čip s vysokými takty
  • Veľmi účinné chladenie TriFrozr s ventilátormi TORX
  • Použité súčiastky Military Class 4
  • Trojitá kontrola teploty a meracie body V-Check points
  • Podpora DirectX 12 a OpenGL 4.5
  • Mystic Light
  • Prídavné napájanie 1 × 6pin + 2 × 8pin

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 140 mm
Výška 53 mm
Hĺbka 330 mm

Čip

Modelové označenie GTX 980 Ti
Výrobné technológie 28 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 203 MHz
Frekvencia pamäte 7 096 MHz (7,1 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, DVI, HDMI

Technológia

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový

Spotreba

TDP 250 W
Kód:  EF382i3
Produktové číslo:  GTX 980Ti LIGHTNING

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07