Obnoviť stránku

MSI GT72 2QE-885CZ Dominator Pro

5 2 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
1 552,78 €

MSI GT72 2QE-885CZ Dominator Pro

Veľmi výkonné notebooky MSI radu GT72 Dominator Pro patria medzi to najlepšie, čo je momentálne v gaming segmente dostupné. Vynikajú špičkovou hardvérovou výbavou, kvalitným kovovým spracovaním a mnohými rôznymi špecialitami, ktoré sú vyvinuté špeciálne pre náruživých hráčov počítačových hier, ktorí chcú mať svoje herné železo neustále pri sebe, či už doma alebo na LAN párty v praktickom MSI Gaming batohu.

Poriadny displej a grafika

Hranie v plnom Full HD rozlíšení na obrazovke s antireflexnou povrchovou úpravou vám ponúkne doteraz nevídaný zážitok a jej široké pozorovacie uhly zachovajú vždy presné zobrazenie farieb.

Čo by to bolo za herný notebook bez poriadnej grafickej karty? Preto v MSI GT72 nenájdete nič iné ako zástupcu najnovšej generácie grafických kariet, model nVidia GeForce GTX 980M, ktorý oproti predchádzajúcej generácii prináša vyšší výkon pri nižšej spotrebe.

Spoľahlivá prevádzka

Dobré chladenie herného notebooku je rovnako dôležité ako jeho výkon. Sofistikovaný systém chladenia Cooler Boost 2 efektívne a s minimálnou hlučnosťou odvádza teplo z kľúčových komponentov a zvyšuje tak ich výkon a predlžuje životnosť.

Jedinečná funkcia NOS používa batériu aj napájací adaptér v rovnakom čase! Kombináciou chladiaceho systému Cooler Boost 2 a NVIDIA GPU Boost 2.0 dokáže zvýšiť frekvenciu grafiky, a teda aj výkonu až o 10 %. Akonáhle celkové využitie energie presiahne maximum adaptéra, systém automaticky zapne 'NOS', batéria začne dodávať ďalšiu energiu a výsledkom je udržanie aktívnej funkcie NVIDIA GPU Boost 2.0.

Všetky vychytávky pohromade

SteelSeries predstavuje aplikáciu, ktorá konečne spája všetky nastavenia často využívaných funkcií dohromady na jednom mieste. Môžete tu nastaviť viac ako 1000 rôznych kombinácií podsvietenia klávesnice alebo pohodlne spravovať vaše kompatibilné herné periférie.

Doslova nezastaviteľný

V krásnom kovovom šasi sa ukrýva ten najvýkonnejší súčasný hardware na čele s procesorom generácie Haswell, starostlivo vyladeným inžiniermi spoločnosti MSI.

Pri hraní tých najnovších herných kúskov súčasnosti na najvyššie detaily sa vám bude tajiť dych napätím a často si budete pripadať, ako keby ste sa ocitli priamo v onom hernom svete.
Vďaka možnosti pripojenia troch externých monitorov k notebooku sa vám otvárajú ďalšie možnosti jeho využitia. Získate naozaj priestrannú pracovnú plochu, ideálnu pre poriadny multitasking.

Špičkový v každom detaile

Medzi ďalšie malé, hoci veľmi užitočné, vychytávky patrí nezávislý audio zosilňovač navrhnutý špeciálne pre herné slúchadlá, ozvučenie od značky Dynaudio, vďaka ktorému neprepočujete žiadneho nepriateľa, a profesionálne sieťové riešenie killer Doubleshot minimalizujúce lagy pri hraní.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 4720HQ Haswell
Frekvencia procesora 2,6 GHz (2 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)
Cache procesora 6 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L

Grafická karta

Typ grafickej karty Dedikovaná
Počet stream procesorov 1 536×
Ďalšie funkcie Prepínateľná grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 980M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém, Optická mechanika
Webkamera 1 080 px

Batéria

Počet článkov

Hmotnosť

Hmotnosť 3,8 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 6 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11ac, 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Blu-Ray

Rozmery

Šírka 428 mm
Hĺbka 294 mm

Produktový rad

Rad notebooku MSI rad GT
Kód:  NB117z2q
Záruka: 21 mesiacov
Produktové číslo:  GT72 2QE-885CZ Dominator Pro

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08