Obnoviť stránku

MSI GeForce RTX 2080 DUKE 8G OC

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI GeForce RTX 2080 DUKE 8G OC

NVIDIA RTX 2080

Grafické jadro Turing

Revolučná architektúra NVIDIA Turing v kombinácii s úplne novou grafickou platformou GeForce RTX spája technológiu ray-tracing v reálnom čase, umelú inteligenciu a programovateľné tieňovanie a ponúka úplne nový spôsob, ako si užívať hry.

O 30 % vyšší výkon

voči GTX 1080

Ray-tracing

v reálnom čase

Umelá inteligencia

na vylepšenie grafiky

Výkonná grafická karta vylepšená o umelú inteligenciu

Grafické procesory s architektúrou Turing sú vybavené jadrami Tensor, ktoré ponúkajú výpočtovú silu umelej inteligencie a dokážu spracovať zložité algoritmy umelej inteligencie v reálnom čase. Vytvárajú tak ostrý, jasný a reálny obraz a špeciálne efekty, aké nikdy predtým nebolo možné docieliť.

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

MSI GeForce RTX 2080 DUKE 8G OC

Grafická karta MSI GeForce RTX 2080 DUKE 8G OC po inštalácii do počítača zaberie na základnej doske celkom dva sloty a na dĺžku meria 314 mm. O chladenie sa stará masívny hliníkový chladič pretkaný heatpipe trubicami. Aktívnu časť systému chladenia tvoria tri masívne ventilátory staršej generácie Torx 2.0 s dvojitými guľôčkovými ložiskami. Hlučnosť chladenia aj počas zaťaženia tak bude jedna z najnižších v danom segmente grafických kariet.
Oku lahodiaci dizajn je vylepšený o technológiu Mystic Light, s ktorou vyladíte celý počítač po dizajnovej stránke k úplnej dokonalosti.

Presunutím alebo kliknutím vložte obrázok.

Game Ready

Jedine s certifikovanými ovládačmi priamo od spoločnosti NVIDIA získate plynulý herný zážitok aj maximálnu stabilitu PC.

Nahrávajte videá

Podeľte sa o svoje akčné zážitky s celou vašou komunitou, ktorá ocení screenshoty alebo videá vytvorené v úplne dokonalej kvalite.

Fotorežim NVDIA Ansel

Výkonný fotorežim v hrách vám umožní vytvárať špičkové fotografie v HDR, vo vysokom rozlíšení alebo dokonca s 360° rozsahom.

Virtuálna realita

Skombinovaním pokročilého vykresľovania virtuálnej reality, technológie ray-tracing v reálnom čase a umelej inteligencie vynášajú grafické karty GeForce RTX virtuálnu realitu na novú úroveň realizmu.

NVIDIA G-SYNC a HDR

Hrajte úplne plynulo a bez trhania s obnovovacou frekvenciou až 240 Hz. Navyše s HDR. G-SYNC herné monitory nemajú na trhu konkurenciu.

Konečne 4K bez trhania

Jedine s veľkým monitorom a rozlíšením 4K posuniete herné zážitky na najvyššiu možnú úroveň. Zvoľte grafické karty GeForce RTX a užite si obľúbené hry v doposiaľ nevidených detailoch.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 314 mm
Výška 120 mm
Hĺbka 46 mm

Čip

Výrobca čipu NVIDIA GeForce
Modelové označenie RTX 2080
Počet stream procesorov 2 944×
Výrobné technológie 12 nm

Výkon a použitie

Použitie Hranie hier

Pamäť

Typ pamäte GDDR6

Frekvencia

Frekvencia jadra 1 515 MHz
Frekvencia jadra (Boost clock) 1 800 MHz
Frekvencia pamäte 7 000 MHz (7 GHz)

Rozhranie

Na pripojenie k PC PCI Express x16 3.0
Na pripojenie monitora DisplayPort, HDMI
Počet výstupov 4

Technológia

Špeciálne funkcie grafickej karty GeForce VR-Ready

Chladenie

Typ chladiča Aktívny
Veľkosť chladiča Dvojslotový
Počet ventilátorov 3 ×

Spotreba

TDP 250 W
Prídavné napájanie 1× 6-pin + 1× 8-pin
Kód:  EF383c1e
Produktové číslo:  RTX 2080 DUKE 8G OC
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08