Obnoviť stránku

MSI Clutch GM 70

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Clutch GM 70

Herná bezdrôtová myš MSI Clutch GM 70 s RGB podsvietením, disponuje vysokým rozlíšením až 18 000 DPI a kvalitnými spínačmi Omron so životnosťou viac ako 50 miliónov kliknutí. Vďaka aplikácii MSI Gaming Center jednoducho upravíte všetky nastavenia pre špecifické situácie a hry. Pri myši Clutch GM 70 je možné tiež úplne zmeniť jej tvar aj vzhľad pomocou pribaleného horného krytu a bočných úchopov. Myš je možné použiť drôtovo aj bezdrôtovo vďaka odolnému odpojitelnému káblu.

Kľúčové vlastnosti hernej myši MSI Clutch GM 70

  • Plne prispôsobiteľný vzhľad
  • Vysoká presnosť senzora a kvalitné spínače s dlhou životnosťou
  • Možnosť bezdrôtového aj drôtového použitia
  • Výber z mnohých farieb podsvietenia pomocou softvéru RGB Mystic Light
  • Nastavenie myši pomocou aplikácie Gaming Center

Používajte myš drôtovo aj bezdrôtovo

Herná myš MSI Clutch GM 70 bola vyvinutá pre rôzne scenáre a je možné ju použiť drôtovo aj bezdrôtovo. Myš môže byť použitá bezdrôtovo s rýchlosťou voľby 1 000 Hz pre kancelárske a všeobecné použitie. Pre hranie môžete využiť káblový režim, ktorý zaisťuje pevné spojenie s počítačom a zvyšuje frekvenciu na až 3 000 Hz pre bleskovo rýchlu odozvu. Spínač v spodnej časti myši zaistí konektor na mieste.

Myš MSI Clutch GM 70 je navrhnutá špeciálne pre hráčov

Získanie kontroly nad vašou hrou vyžaduje poctivú myš, na ktorú sa môžete spoľahnúť. Herná myš MSI Clutch GM 70 je dizajnovaná okolo robustného hliníkového rámu a disponuje kvalitnými spínačmi OMRON so zárukou 50 a viac miliónov kliknutí. S touto myšou získavate tiež jedny z najlepších a najpresnejších senzorov. Hodnoty rozlíšenia DPI je možné ľahko nastaviť od 1 do 18 000 DPI pomocou prepínača DPI alebo vyladeného softvéru tak, aby vyhovovali akejkoľvek hre alebo situácii.

Prispôsobte si myš podľa svojho pre najlepšiu ergonómiu

Každý hráč je iný a má jedinečné preferencie, ako by mala ideálna myš pracovať. Herná myš MSI Clutch GM 70 umožní prispôsobiť vzhľad a pocit pomocou dodaných bočných úchytov a horného krytu. Pomocou systému s magnetmi je premena myši rýchla a jednoduchá. S využitím funkcie RGB Mystic Light od spoločnosti MSI môžu hráči ľahko zmeniť vzhľad myši výberom z viac ako miliónov farieb a efektov, ktoré zodpovedajú ich nastaveniam. S využitím technológie Mystic Light Sync je možné farby a efekty jednoducho synchronizovať s ďalšími komponentmi a perifériami RGB pre ohromujúcu show.

 

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,6 cm
Výška 3,9 cm
Hĺbka 12,5 cm
Hmotnosť 129 g

Pripojenie

Pripojenie Bezdrôtová
Rozhraní USB, Bezdrôtový USB prijímač

Použitie myši

Typ Herná
Určenie Pre pravákov

Senzor

Citlivosť 18 000 DPI
Technológia Optická

Tlačidlá myši

Funkcie tlačidiel Zmena DPI
Koliesko Klasické

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie RGB
Ďalšie vlastnosti Vymeniteľné kryty, Požívateľské profily

Farba

Farba Čierna
Kód:  MSAaM9
Produktové číslo:  S12-0401450-D22
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09