Obnoviť stránku

MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB

5 1 hodnotení

MSI BToes 2.0 EDR BlueTooth USB

Neuveriteľne miniaturní USB Bluetooth adaptér pre pripojenie mobilného telefónu alebo iného zariadenia cez Bluetooth rozhranie k počítaču alebo notebooku.Jednoducho ho použijete aj pre komunikáciu s PDA, pre pripojenie klávesnice, myši, joysticku alebo tlač na Bluetooth tlačiarni.Môžete aj telefonovať s bezdrátovou HF sadou přes počítač (PC2PC call).Adaptér ponúka trikrát vyššiu prenosovú rýchlosť oproti svojej predchádzajúcej verzii.
Pri zapojení do USB portu vykukuje iba cca 1 cm, čo uvítajú hlavne majitelia notebookov.Adaptér ďalej ponúka široké množstvo profilu pre komunikáciu s ostatnými zariadeniami.Zároveň podporuje až sedem zariadení, ktoré sú v jeho 10 metrov dosahu (vo voľnom priestore).
I keď komunikuje na rovnakej frekvencii 2,4 GHz ako WiFi zariadenia, nekoliduje s nimi a má odolnosť proti rušeniu v týchto bezdrôtových prostrediach 802.11b/g.Ľahko si tiež vytvoríte lokálnu bezdrôtovú sieť medzi dvojicou vašich počítačov.Skúste to bez drôtu aj vy.
Parametre a špecifikácie:
Rozhranie Bluetooth Ver.2.0 EDR Zbernice USB 2.0
Rýchlosť:
Až 3 Mbps
Dosah:
10m
Napájanie:
5 V z USB
Anténa:
Micro srip
Výkon:+7 DBm
Frekvencia:
2,4 ~ 2,4835 GHz (2,4 GHz ISM Band)
Modulácia:
FHSS
Trieda výkonu:
Class 2
Obsah balenia:
MSI Bluetooth EDR Micro Dongle
CD so SW
Návod
Kód:  FZ191o
Produktové číslo:  BT2-USB-020R

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03