Obnoviť stránku

MSI Backpack PC

Príslušenstvo k tovaru

MSI Backpack PC

Spoločnosť MSI vyriešila najväčší problém pri hraní vo virtuálnej realite, a tým je vaša zviazanosť s PC zostavou, ktorá nie je mobilná. Preto si pre všetkých hráčov túžiacich prežiť virtuálnu realitu na maximum pripravila tento parádny PC batoh. Vo vnútri sa skrýva herný stroj poháňaný procesorom Intel Core i7 najnovšej generácie Skylake a grafická karta v podobe NVIDIA GTX 980. Žiadne notebookové strúhadlo, ale plnohodnotná grafická karta, ktorú MSI plánuje nahradiť verziou GTX 1080. Ďalej sú v batohu umiestnené batérie s váhou 5 kg, ktoré vydržia až 90 minút hrania. Všetky porty nájdete na ľahšie pripojenie na hornej strane batohu.

Kľúčové vlastnosti

  • Poriadny výkon pre virtuálnu realitu
  • 100 % mobilnosť vďaka batériám
  • Nízka hmotnosť
  • Batéria vydrží až 90 minút hrania

Poslúži aj ako stolový PC

Nezabudlo sa ani na klasický konektor napájania a preto môžete tento batoh využívať aj ako plnohodnotné stolné PC. V prípade nutnosti máte počítač okamžite zbalený, stačí ho len hodiť na chrbát a môžete vyraziť na poriadnu LAN párty.

Kód:  TB239a

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02