Obnoviť stránku

MSI B150 GAMING M3

4,6 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI B150 GAMING M3

Každý poriadny hráč potrebuje poriadny základ pre svoj herný počítač. Tento produkt vám zaručí to najlepšie. Vychutnajte si herné novinky vďaka tomuto nekompromisnému hernému základu. Doska je kombináciou moderných noviniek a pôsobivého dizajnu, ktorému žiadny poriadny hráč neodolá.

Kľúčové vlastnosti

  • Podpora procesorov 6. generácie Intel Core i3/i5/i7/Intel Pentium/Intel Celeron (LGA1151)
  • 4× DDR4 pamäťový slot, podpora až do 64 GB
  • Rýchle USB 3.1 Gen1
  • Súčiastky Military Class 4
  • Extra rýchla sieťová karta Killer ™ E2400
  • Ochrana CPU voči prepätiu
  • 2-Way AMD® CrossFire™ technológia
  • Nový Click BIOS 5 na systémové vyladenie

Sústredené na hráča

Doska MSI je navrhnutá na vysokú hernú záťaž aj pretaktovanie, čomu zodpovedajú aj kvalitné komponenty s certifikáciou Military Class 4. Patria sem nové titánové cievky a tmavé kondenzátory, ktoré sú charakteristické svojou vyššou odolnosťou pri zaťažení a prehrievaní. Navyše sa chváli životnosťou, ktorá presahuje až 10 rokov. S touto certifikáciou máte zaručené, že dostávate do rúk len výrobok na najvyššej úrovni. Za zmienku stojí až o 93 % lepšia energetická účinnosť oproti existujúcim komponentom.

Neutíchajúca rýchlosť základnej dosky pramení z technológie DDR4 Boost, ktorá optimalizuje výkon pamätí a zabezpečuje vynikajúcu stabilitu počas chodu vo všetkých štyroch pamäťových slotoch DDR4 SDRAM. Samozrejmosťou je u tejto dosky podpora zapojenia viacerých kompatibilných grafických kariet a prítomnosť oceňovaného rozhrania CLICK BIOS 5, vďaka čomu dostanete zo svojho herného PC úplné maximum.

Kvalitné audio

O kvalitný audio zážitok budete mať zaručene postarané s osemkanálovou zvukovou kartou, ktorá podporuje technológiu Nahimic. V tejto kombinácii vyženie zvuk až na štúdiovú kvalitu a vy sa môžete nechať unášať kvalitnými hernými zvukovými doprovodmi. Zostaňte stále v strehu a buďte s týmto kvalitným zvukom vždy o krok vpred pred svojimi protihráčmi.

Vysoké hodnoty prenosových rýchlostí kopírovania vašich obľúbených obsahov, ako sú filmy a hudba sa dosiahne konektormi USB 3.1 Gen 1. Tie premenia dlhé chvíle čakania pri kopírovaní na otázku niekoľkých chvíľ.

Doplňujúce informácie:

Rozmery:
30,4 cm × 24,4 cm

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel B150

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Chladiče mosfetov

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, LPT konektor, M.2 Socket, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
PCI
Kód:  AA391w2
Produktové číslo:  B150 GAMING M3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09