Obnoviť stránku

MOSH

Kancelárske stoličky MOSH Elite

MOSH – produkty, ktoré vám sadnú

MOSH patrí medzi značky pôsobiace v oblastiach kancelárskeho vybavenia nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku. Ponúka široký výber kancelárskych stoličiek prvotriednej kvality aj rôzne príslušenstvo pre zdravé a pohodlné sedenie. Najmodernejšie riešenia, elegantný dizajn a jednoduchosť pri kombinovaní pomeru ceny a výkonu si určite získajú aj vás.

Kancelárske stoličky MOSH Airflow

Kancelárske stoličky MOSH sú viac než len pohodlné sedenie

Ak trávite dlhé hodiny pri počítači, kvalitná stolička má byť samozrejmosťou. Kancelárske stoličky MOSH majú ergonomický tvar s maximálnou mierou prispôsobenia sedadla, operadla i podsiete. Sú prispôsobené, aby sa priblížili čo najprirodzenejšiemu držaniu tela, a pomohli tak zabrániť bolestiam chrbtice. Objavte svet stoličiek MOSH. Preferujete ergonomický rad Airflow, alebo dáte prednosť prémiovým stoličkám Elite?

MOSH Ergo – dizajnové ergonomické doplnky

Nová generácia ergonomických doplnkov MOSH Ergo spríjemní sedenie tam, kde stoličky alebo kreslá neposkytujú dostatok pohodlia. Ergonomické príslušenstvo je vyrobené zo špičkovej pohodlnej pamäťovej peny, ktorá podporuje správne sedenie, zmierňuje bolesť a pomáha predchádzať nežiaducim dlhodobým problémom so sedením. Všetko príslušenstvo je navyše vyrobené s dôrazom na dizajn. Dôkazom sú krásne tvary a svieže farby, ktoré z MOSH príslušenstva robia štýlový doplnok úplne kdekoľvek.

Ergonomické opierky MOSH
Herné stoly MOSH Chameleon

Herné stoly s LED osvetlením MOSH Chameleon

Milovníci počítačových hier ocenia LED podsvietené herné stoly MOSH Chameleon. V ponuke objavíte pútavé dizajnové kúsky aj jednoduché a elegantné herné stoly so štíhlymi líniami, ktoré zapadnú do každej miestnosti. Ergonomicky tvarovaná predná hrana zaisťuje optimálne polohovanie rúk na zaistenie potrebného pohodlia. Samozrejmosťou stolov MOSH Chameleon je možnosť si svetelné efekty nastaviť podľa nálady pre tú správnu hernú atmosféru

Spresniť parametre
160 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09