Obnoviť stránku

MOSH WUD D1 čierna

4,0 1 hodnotení
101,90 €

MOSH WUD D1 čierna

Kľakačka MOSH WUD D1 vám poskytne nielen komfortné, ale tiež zdravé sedenie. Je totiž ergonomicky tvarovaná a vybavená 3D sedadlom a oporou nôh. Balančná kľakačka je vyrobená z masívneho dreva a doplnená o textilný poťah. Sedadlo je vyplnené PUR penou s vysokou hustotou, ktorá zaistí maximálne pohodlné sedenie. Disponuje pritom nosnosťou 100 kg. Kľakačka MOSH WUD D1 je vhodná na sedenie pri pracovnom stole.


BALANČNÝ MECHANIZMUS KĽAKAČKY MOSH WUD D1

Trápi vás neustále bolesť pri sedení doma aj v práci? Kľakačka MOSH WUD D1 by mohla byť riešením pre vás. Vďaka ergonomicky tvarovanému dizajnu je váha vášho tela rovnomerne rozložená, takže nedochádza k napätiu v chrbtici. Dokonca ani vtedy, ak by ste na kľakačke MOSH WUD D1 sedeli dlhší čas. Balančnú kľakačku využijete nielen doma, ale aj v kancelárii či pri sledovaní vášho obľúbeného televízneho programu.

Kľakačka MOSH WUD D1 čierna
Kľakačka MOSH WUD D1 čierna

MOSH WUD D1 S ODOLNOU KONŠTRUKCIOU

Medzi hlavné prednosti kľakačky MOSH WUD D1 patrí nesporne jej ergonomicky zakrivená konštrukcia, ktorá je veľmi stabilná a zároveň reaguje aj na zmenu polohy sedenia. Kľakačka MOSH WUD D1 zaistí aj pri zmene polohy vždy ergonomické držanie tela tak, aby nevznikalo žiadne napätie v krku, ramenách ani chrbte.

POHODLNÉ SEDENIE NA KĽAKAČKE MOSH

Už ste niekedy skúšali sedieť na kľakačke? Ak nie, mali by ste to ihneď napraviť. Kľakačka MOSH WUD D1 má pozitívny vplyv hneď na niekoľko častí tela súčasne. Pomáha vám držať hlavu v uhle, ktorý je šetrný k chrbtici a krku. Vďaka tomu značne znižuje tlak, ktorý sa ukladá v krčnej chrbtici a spôsobuje nepríjemné bolesti hlavy. Správnym držaním tela zlepšujete svoje dýchanie, čo je veľmi prospešné pre orgány horných dýchacích ciest. Príjemným benefitom je tiež prirodzené posilňovanie brušných svalov a správne držanie tela bez hrbenia.

Kľakačka MOSH WUD D1 čierna
Kľakačka MOSH WUD D1 čierna

NOSNOSŤ KĽAKAČKY MOSH WUD D1 AŽ 100 kg

Kľakačka MOSH WUD D1 má odolnú konštrukciu, ktorá je doplnená o viacvrstvovú brezovú preglejku. Vďaka tomu je zaručená úplná stabilita počas sedenia s nosnosťou až 100 kg. Balančná kľakačka MOSH WUD D1 je vhodná pre všetkých s výškou od 155 do 185 cm.


DIZAJN A KVALITNÉ MATERIÁLY KĽAKAČKY MOSH WUD D1

Základom kľakačky MOSH WUD D1 sú odolné a kvalitné materiály, ktoré vám predĺžia životnosť výrobku a zaistia skvelý komfort. Kľakačka MOSH vás zaujme svojou jedinečnosťou a neodolateľným vzhľadom. Kľakačka je vyrobená z tvarovanej brezovej preglejky s viditeľnými dyhami. Výrobok má ergonomicky tvarované 3D sedadlo a opory nôh. Čalúnenie je vybavené priedušnou PUR penou s výškou 3 cm. Vďaka týmto materiálom je údržba kľakačky MOSH WUD D1 úplná hračka. Materiály sú navyše vysoko odolné proti opotrebovaniu.

Kľakačka MOSH WUD D1 čierna
Kľakačka MOSH WUD D1 čierna

VÝHODY SEDENIA NA KĽAKAČKE MOSH WUD D1

  1. Kľakačka MOSH WUD D1 zlepší držanie tela a zvyšuje koncentráciu
  2. Správna poloha uvoľňuje horné dýchacie cesty
  3. Správne sedenie znižuje sklon k hrbeniu
  4. Výrazne znižuje napätie v krčných svaloch
  5. Kľakačka MOSH WUD D1 zabraňuje bolestiam ramien a rúk
  6. Posilňuje brušné svaly
  7. Zlepšuje cirkuláciu krvi v nohách
  8. Posúva panvu dopredu a znižuje tak tlak na spodnú časť chrbta
  9. Reaguje na zmenu polohy sedenia

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia

Mechanika Bez mechaniky
Konštrukcia Balančná, Kľakacie
Opierky Bez operadla

Podrúčky

Typ podrúčok Bez podrúčok

Kolieska

Kolieska Bez koliesok

Materiál

Materiál konštrukcie Drevená
Materiál poťahu Textil
Materiál výplne sedadla Molitan (PUR pena)

Nosnosť

Maximálna nosnosť 100 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  MSH601c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-WUD-DBL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16