Obnoviť stránku

MOSH ERGO2 B1S ergonomický, čierny

4,5 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €
Pri kúpe 1 ks 30,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 29,35 €/ks
Pri kúpe 3 ks 28,74 €/ks
Pri kúpe 4 ks 28,12 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 27,50 €/ks

MOSH ERGO2 B1S ergonomický, čierny

Šikovný pomocník s unikátnym dizajnom

Ergonomický podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B1S je praktický pomocník všade tam, kde sa vám na stoličke nedostáva pohodlné a zdravé sedenie. Druhá generácia ergonomických doplnkov prináša jedinečný dizajn, ktorý dopĺňa funkčné materiály a vďaka ktorému môže byť dlhé sedenie doma, na cestách alebo na pracovisku podstatne príjemnejšie.

Poduška na stoličku MOSH zaistí nadštandardný komfort pri sedení

Sedák na stoličku MOSH ERGO2 B1S vďaka svojmu špeciálnemu tvarovaniu s otvorom uprostred zaistí pohodlné sedenie, zmierňuje tlak na bolestivé miesta a podporuje stály krvný obeh. Podsedák na stoličku je preventívna pomôcka, ktorú využijete pri bolestiach sedacích svalov, hemoroidoch, bolestiach chrbtice alebo kostrče a pooperačných aj popôrodných bolestiach pri sedení. MOSH ERGO2 B1S tak môže fungovať ako popôrodný vankúš.

Podložka na sedenie MOSH ERGO2 B1S je vyrobená z kvalitných materiálov

Podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B1S sa vyznačuje kvalitou použitých materiálov a moderným dizajnom. Veľkou výhodou tohto praktického príslušenstva je snímateľný poťah z priedušného materiálu s 3D štruktúrou, ktorý v prípade potreby ľahko vyčistíte alebo vyperiete v práčke. Protišmykové dno zaistí pevnú polohu podsedáku MOSH ERGO2 B1S. Materiál vyniká vysokou pružnosťou a odolnosťou umožňujúcou dlhodobé používanie bez straty kvality.

Pamäťová pena

Výplň podsedáku MOSH ERGO2 B1S tvorí vysoko elastická pamäťová pena, ktorá sa dokáže prispôsobiť telu, hmotnosti aj telesnej teplote každého človeka. Pena veľmi citlivo reaguje na teplo, a preto tlakové body netlačí, ale naopak sa im prispôsobuje. Vďaka vzdušnej štruktúre pamäťová pena dobre vetrá a umožní odparovanie vlhkosti, čím zabraňuje poteniu. Antibakteriálne vyhotovenie je vhodné pre alergikov. Popôrodný vankúš MOSH ERGO2 B1S pohodlne podopiera zadok a znižuje pocit tlaku pri celodennom sedení.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál podsedáku Pamäťová pena
Materiál poťahu Perforovaný zo syntetických vláken
Poťah Snímateľný
Farba Čierna

Vlastnosti

Ergonómia Protišmyková
Prichytenie Bez šnúrok

Rozmery

Výška 8 cm
Šírka 45 cm
Hĺbka 40 cm

Typ

Typ príslušenstva Podsedák na stoličku
Kód:  MSH646a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-ERGS-BL
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03