Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MOSH ERGO2 H1X, sivo/čierna

Garancia najlepšej ceny
38,90 €

MOSH ERGO2 H1X, sivo/čierna

MOSH ERGO2 H1X zaistí zdravšie a štýlové sedenie

Bedrovú opierku MOSH MOSH ERGO2 H1X môžete použiť všade, kde sa vám na stoličke nesedí pohodlne a mohlo by to byť problémom pre vaše zdravie. Už druhá generácia ergonomických doplnkov zaujme unikátnym dizajnom a funkčnými materiálmi, ktoré vám spríjemnia sedenie doma, na pracovisku aj na cestách.

Trojbodová opora

Opierka chrbta bola navrhnutá tak, aby obopínala celý chrbát a poskytla komplexnú trojbodovú oporu. MOSH ERGO2 H1X podopiera chrbticu, kostrč aj lopatky, čo vedie k zmierneniu napätia chrbtice a svalov naprieč celým dňom v priebehu sedenia. Opierka chrbta MOSH má univerzálnu konštrukciu, vďaka ktorej ju môžete používať na kancelárskych stoličkách aj na sedadlách v automobile.

Vynikajúca flexibilita

MOSH ERGO2 H1X sa ľahko prispôsobí telu každého používateľa. Nezáleží na tom, akú máte hmotnosť alebo telesnú teplotu. Výplň opierky chrbta je citlivá na teplo a reaguje naň tak, že netlačí na tlakové body, ale naopak sa im prispôsobí. Pamäťová pena má vysoké priedušné schopnosti, vďaka čomu sa z nej odparuje vlhkosť a zabraňuje sa nadmernému poteniu. MOSH ERGO2 H1X má antibakteriálne vyhotoveniu, preto je opierka chrbta vhodnápre alergikov.

MOSH ERGO2 H1X sa vyrába z kvalitných materiálov

Opierka chrbta MOSH ERGO2 H1X vyniká kvalitným vyhotovením a moderným dizajnom. Poťah z príjemného materiálu (65 % elastanu a 35 % umelého hodvábu) môžete ľahko kedykoľvek zložiť a vyčistiť alebo vyprať v práčke. Pomocou nastaviteľného popruhu je možné opierku chrbta MOSH ERGO2 H1X jednoducho pripevniť k akejkoľvek stoličke. Mimoriadna pružnosť zaisťuje opierke vysokú odolnosť aj pri dlhodobom používaní bez straty kvality.

Opierka chrbta so skvelou ergonómiou

MOSH ERGO2 H1X má unikátny ergonomický tvar, ktorý pomôže lepšie udržovať prirodzené zakrivenie dolnej časti chrbta. Vďaka tomu sa zabraňuje hrbeniu a redukuje sa záťaž svalov a väzov. Opierka chrbta vám poskytne komfort aj pri dlhodobom sedení na stoličke v práci, ale môžete ju používať aj pri ceste autom.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ opierky Opierka chrbta

Vlastnosti

Farba Čierna, Sivá
Materiál Pamäťová pena
Upevnenie Elastický pás
Vlastnosti Pamäťová pena

Rozmery

Hĺbka 145 mm
Šírka 455 mm
Výška 410 mm

Typ

Typ príslušenstva Opierka chrbta
Kód:  MSH672
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-ERG-H1X
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17