Obnoviť stránku

Kancelárske stoličky

Kancelárske stoličky sa postarajú o pohodlie vášho chrbta, či už denne pri počítači sedíte pár minút, alebo niekoľko hodín. Využitie pritom nachádzajú aj v domácnostiach. Ak neviete, aké polohovanie, typ konštrukcie či materiál zvoliť, čítajte ďalej a zistite, ako sa kancelárska stolička vyberá.

Pokračovať
Spresniť parametre
510 položiek

Kancelárske stoličky

Kancelárska stolička je kľúčovým prvkom v každej pracovni alebo domácej kancelárii. Ponúka spojenie pohodlia, funkčnosti a dizajnu. Je navrhnutá s ohľadom na ergonómiu, aby poskytovala optimálnu podporu chrbtice a správne držanie tela počas dlhých pracovných hodín. Kancelárska stolička je dostupná v rôznych štýloch a materiáloch, od moderných a minimalistických po tradičné a elegantné. Mnohé modely sú vybavené nastaviteľnými výškami, opierkami a ďalšími funkciami, ktoré umožňujú prispôsobenie stoličky individuálnym potrebám.

A čo zdravotná stolička k počítaču?

Zdravotná stolička k počítaču je  navrhnutá s dôrazom na podporu celkového zdravia a pohody pri práci. Tieto ergonomické kancelárske stoličky disponujú viacerými funkciami, ktoré zabezpečujú správne držanie tela a zmiernenie stresu na chrbtici a krčnej časti. Často majú nastaviteľné opierky, ergonomický tvar a mäkké vystuženie, čo zabezpečuje optimálne pohodlie aj počas dlhých pracovných hodín. Zdravotné stoličky k počítaču podporujú správny postoj, čo môže pomôcť predchádzať bolestiam chrbta a svalovým napätiam.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14