Obnoviť stránku

MOSH ERGO2 B2P Gel Layer ružová/sivá

5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
32,94 €
Pri kúpe 1 ks 32,94 €/ks
Pri kúpe 2 ks 31,30 €/ks
Pri kúpe 3 ks 30,64 €/ks
Pri kúpe 4 ks 29,98 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 29,32 €/ks

MOSH ERGO2 B2P Gel Layer ružová/sivá

Podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B2P poskytne nadštandardný komfort pri sedení

Podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B2P Gel Layer vyniká kvalitou použitých materiálov a štýlovým, moderným dizajnom. Veľkou výhodou sedáka je odnímateľný poťah na zips, ktorý jednoducho zložíte a vyčistíte alebo vyperiete v práčke. Spodná časť podložky MOSH ERGO2 B2P Gel Layer je vybavená protišmykovou úpravu, vďaka ktorej stabilne drží na stoličkách a kreslách. Vyhotovenie z pružného materiálu zaisťuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť podsedáka.

Seďte štýlovo a zdravšie

Popôrodný podsedák MOSH ERGO B2P sa stane nevyhnutným pomocníkom pre novopečené mamičky. Prináša im tak veľmi potrebnú úľavu po pôrode, po ktorom je telo oslabené a unavené. Sedák MOSH ERGO2 B2P vám pomôže v regenerácii a vďaka špeciálnemu výrezu uprostred môžete pohodlne sedieť bez tlaku na bolestivých a citlivých miestach. Podložku MOSH ERGO2 B2P možno použiť na stoličkách, kreslách aj pri jazde autom.

Na výrobu podsedáka MOSH boli použité kvalitné materiály 

Vďaka gélovej vrstve a pamäťovej pene sa podložka MOSH dokáže prispôsobiť krivkám, hmotnosti aj teplote vášho tela. Gélová vrstva odvádza z popôrodného podsedáka MOSH ERGO B2P nadbytočné teplo a vy sa budete cítiť pohodlne aj pri dlhom sedení. Elastická pamäťová pena s hustotou 50 kg/m3 sa prispôsobí hmotnosti aj tvaru každého používateľa a navyše je antibakteriálna, teda vhodná aj pre alergikov.

Vyhnite sa bolestiam pri sedení

Špeciálne tvarovanie podložky MOSH ERGO B2P s otvorom uprostred napomáha zmierniť tlak na bolestivé miesta a podporuje krvný obeh. Gélový sedák na stoličku MOSH ERGO B2P poslúži ako preventívna a liečebná pomôcka pri bolestiach sedacích svalov, chrbtice alebo kostry a môže zmierniť pooperačné bolesti alebo bolesti pri hemoroidoch.

Sedák na stoličku patrí do širokej rodiny ergonomických produktov

Gélový sedák na stoličku MOSH ERGO B2P je iba jeden produkt z mnohých ďalších, ktoré sú súčasťou širokej ponuky ergonomických produktov MOSH. Vybrať si môžete z bedrových opierok, opierok hlavy a množstva ďalšieho.

Kompletná ponuka produktov MOSH

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál podsedáku Gél, Pamäťová pena
Materiál poťahu Perforovaný zo syntetických vláken
Poťah Snímateľný, Prateľný
Farba Ružová

Vlastnosti

Ergonómia Protišmyková
Prichytenie Bez šnúrok

Rozmery

Výška 8,5 cm
Šírka 4,7 cm
Hĺbka 37,5 cm

Typ

Typ príslušenstva Podsedák na stoličku
Kód:  MSH663a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-ERGB2-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09