Obnoviť stránku

MOSH ERGO2 B2C sivá/čierna

4,6 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
37,91 €
Pri kúpe 1 ks 37,91 €/ks
Pri kúpe 2 ks 36,01 €/ks
Pri kúpe 3 ks 35,26 €/ks
Pri kúpe 4 ks 34,50 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 33,74 €/ks

MOSH ERGO2 B2C sivá/čierna

Seďte štýlovo a zdravšie s podložkou MOSH

Ergonomická podložka MOSH ERGO2 B2C sa stane ideálnym parťákom všade tam, kde vám stolička alebo kreslo neposkytuje dostatočné pohodlie a zdravé sedenie. Model ERGO2 B2C má teraz modernejší ergonomický dizajn a na výrobu bol použitý funkčný materiál, ktorý vám výrazne spríjemní dlhé sedenie na pracovisku, doma aj na cestách.

Podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B2C poskytne nadštandardný komfort pri sedení

Podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B2C je vyrobený z vysoko kvalitnej elastickej pamäťovej peny s hustotou 50 kg/m3. Vďaka tomu sa prispôsobí tvaru tela, hmotnosti aj vašej telesnej teplote. Pamäťová pena v podložke MOSH reaguje na zmeny tepla aj tlak a prispôsobí sa telu tak, že netlačí na tlakové body. Vzdušná štruktúra umožní účinné vetranie a odparovanie vlhkosti. Pamäťová pena je antibakteriálna a vhodná pre alergikov.

Na výrobu sedáka MOSH boli použité kvalitné materiály 

Sedák na stoličku má ľahko snímateľný poťah, ktorý môžete bez obáv prať v práčke. Na spodnej časti má sedák protišmykové prvky, ktoré umožnia položenie sedadla MOSH ERGO2 B2C na ľubovoľný povrch. Materiál je dostatočne pružný a poskytuje vysokú odolnosť aj pri dlhodobom používaní.

Vyhnite sa bolestiam pri sedení

Špeciálne tvarovanie podsedáka MOSH ERGO2 B2C napomáha zmierniť napätie chrbtice a svalov. Pre jeho univerzálny dizajn ho môžete použiť na všetkých kancelárskych stoličkách nielen v práci alebo doma, ale pripevníte ho aj na sedadlo v aute.

Vytvorte si miesto na pohodlné sedenie

Ergonomické produkty MOSH môžete kombinovať podľa potreby, čím si ľahko vytvoríte pohodlné miesto na prácu i relaxáciu. Podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B2C tvorí skvelý ergonomický pár s bedrovou opierkou MOSH ERGO2 H1C. Nemusíte si tak kupovať novú stoličku, ale stačí investovať peniaze do praktického ergonomického príslušenstva.

Sedák na stoličku patrí do širokej rodiny ergonomických produktov

Sedák na stoličku MOSH ERGO2 B2C je iba jeden produkt z mnohých ďalších, ktoré sú súčasťou širokej ponuky ergonomických produktov MOSH.

Kompletná ponuka produktov MOSH

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál podsedáku Pamäťová pena
Materiál poťahu Perforovaný zo syntetických vláken
Poťah Snímateľný, Prateľný
Farba Čierna, Sivá

Vlastnosti

Ergonómia Protišmyková
Prichytenie Na šnúrky

Rozmery

Výška 9,5 cm
Šírka 38,5 cm
Hĺbka 44 cm

Typ

Typ príslušenstva Podsedák na stoličku
Kód:  MSH661a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-ERGC2-01
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11