Obnoviť stránku

MOSH ERGO2 B1O, čierny

Garancia najlepšej ceny
36,90 €

MOSH ERGO2 B1O, čierny

MOSH ERGO2 B1O zaistí zdravšie a štýlové sedenie

Ergonomický podsedák na stoličku MOSH MOSH ERGO2 B1O môžete použiť všade, kde sa vám na stoličke nesedí pohodlne a mohlo by to byť problémom pre vaše zdravie. Už druhá generácia ergonomických doplnkov zaujme unikátnym dizajnom a funkčnými materiálmi, ktoré vám spríjemnia sedenie doma, na pracovisku aj na cestách.

Široké možnosti použitia

Podsedák na stoličku MOSH ERGO2 B1O má špeciálny tvar s otvorom v strede, ktorý umožňuje pohodlné sedenie, zmierňuje tlak na bolestivé či citlivé miesta a podporuje krvný obeh. MOSH ERGO2 B1O je preventívna pomôcka, ktorú môžete použiť pri bolestiach sedacích svalov, bolestiach chrbtice alebo kostrče, hemoroidoch a pri pooperačných či popôrodných bolestiach pri sedení. Podsedák MOSH ERGO2 B1O je možné tiež využiť ako praktickú a pohodlnúopierku chrbta.

MOSH ERGO2 B1O sa vyrába z kvalitných materiálov

Ako všetky produkty MOSH, aj podsedák MOSH ERGO2 B1O sa vyznačuje kvalitou použitých materiálov a moderným dizajnom. Poťah je možné z podsedáku MOSH jednoducho zložiť a vyčistiť či vyprať v práčke. Spodná časť poťahu má protišmykovú časť, ktorá zaistí stabilnú polohu podsedáku pri používaní. Vysoko elastický materiál je dostatočne odolný, aby ste ho mohli dlhodobo používať bez straty kvality.

Podsedák s antibakteriálnou penou

Podsedák MOSH ERGO2 B1O vypĺňa elastická pamäťová pena, ktorá sa vie prispôsobiť kontúram tela, hmotnosti aj teplote používateľa. Pena citlivá na teplo nestláča tlakové body, ale prispôsobuje sa im. Vzdušná pamäťová pena vyniká svojou vzdušnosťou, vďaka čomu účinne odparuje vlhkosť, čo redukuje potenie. Alergici ocenia, že podsedák MOSH ERGO2 B1O je antibakteriálny. Pri sedení podporuje podsedák zadok a znižuje pocit tlaku pridlhodobom sedení.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál podsedáku Pamäťová pena
Materiál poťahu Perforovaný zo syntetických vláken
Poťah Snímateľný, Prateľný
Farba Čierna

Vlastnosti

Prichytenie Bez šnúrok

Rozmery

Výška 6,5 cm
Šírka 45 cm
Hĺbka 38 cm

Typ

Typ príslušenstva Podsedák na stoličku
Kód:  MSH671
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-ERG-B1O
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18