Obnoviť stránku

MOSH ELM4 čierny

3,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MOSH ELM4 čierny


Chceli by ste sedieť na stoličke, alebo v kresle pohodlne a bez bolesti chrbta? Komfortný podsedák Mosh ELM4 vám pomôže pri dlhšom sedení na tvrdších stoličkách. Vďaka pamäťovej pene sa skvele prispôsobí vašej postave, čo vám prinesie maximálne pohodlie. Zároveň vám umožní vyššie sedenie, čo oceníte napríklad v automobiloch alebo v práci, kde si nemôžete regulovať výšku sedadla. Spodná časť podsedáka Mosh ELM4 je protišmyková.


MOSH ELM4

ZDRAVÉ SEDENIE

Ergonomické tvarovanie podsedáka zabezpečí správnu podporu pre zdravé držanie tela a poskytne potrebnú úľavu a regeneráciu. Zdravým držaním tela môžete predísť bolestiam chrbta spôsobeným nepriaznivým vplyvom dlhodobého sedenia v nesprávnej pozícii. Podsedák Mosh ELM4 tak prispieva k vášmu celkovému pohodliu doma, v kancelárii, alebo na cestách.

PRÍJEMNÝ MATERIÁL

Veľkou výhodou poťahu Mosh ELM4 z príjemného materiálu je, že ho môžete hravo sňať a vyčistiť, alebo ho vyprať v práčke.

MOSH ELM4
MOSH ELM4

PAMÄŤOVÁ PENA

Pamäťová pena je unikátny typ polyuretánovej peny s otvorenou bublinkovou štruktúrou. Tá sa dokáže prispôsobiť telu akéhokoľvek človeka, hmotnosti i telesnej teplote. Veľmi citlivo reaguje na teplo, a preto tlakové body netlačí, ale naopak sa im prispôsobuje. Poskytne tak správnu podporu telu a umožňuje odparovanie vlhkosti. Pena je antibakteriálna a vhodná aj pre alergikov.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Výška 8 cm
Šírka 42 cm
Hĺbka 38 cm

Materiál

Materiál podsedáku Pamäťová pena
Materiál poťahu Textil
Poťah Priedušný, Snímateľný, Prateľný
Farba Čierna

Vlastnosti

Ergonómia Protišmyková

Typ

Typ príslušenstva Podsedák na stoličku
Kód:  MSH501a
Produktové číslo:  MSH-ELM4-03
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01