Obnoviť stránku

MOSH ELM13 čierna

4,8 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

MOSH ELM13 čierna


Trpíte bolesťami chrbta? Takéto ťažkosti môžu byť spôsobené nesprávnym sedením. Pomocou ergonomicky tvarovanej bedrovej opierky Mosh ELM13 môžete predísť bolestiam v krížovej oblasti vďaka podpore správneho sedenia. Jej vystužené okraje vytvárajú priehlbinu, ktorá slúži na podopretie chrbta a jeho uvedenie do správnej polohy. Vďaka pamäťovej pene sa bedrová opierka vhodne prispôsobí tvaru vášho chrbta. Uľaví tak vašej chrbtici a sedenie nebude len príjemnejšie, ale aj zdravšie.


MOSH ELM13

ZDRAVÉ SEDENIE

Ergonomické tvarovanie bedrovej opierky sa postará o správnu podporu pre zdravé držanie tela a poskytne potrebnú úľavu a regeneráciu. Zdravým držaním tela môžete predísť bolestiam chrbta spôsobeným nepriaznivým vplyvom dlhodobého sedenia v nesprávnej pozícii. Bedrová opierka Mosh ELM13 tak prispieva k vášmu celkovému pohodliu doma, v kancelárii, alebo na cestách.

PRÍJEMNÝ MATERIÁL

Veľkou výhodou snímateľného poťahu z príjemného materiálu je, že ho môžete hravo vyčistiť, alebo ho vyprať v práčke.

MOSH ELM13
MOSH ELM13

PAMÄŤOVÁ PENA

Pamäťová pena je unikátny typ polyuretánovej peny s otvorenou bublinkovou štruktúrou. Tá sa dokáže prispôsobiť telu akéhokoľvek človeka, hmotnosti i telesnej teplote. Veľmi citlivo reaguje na teplo, a preto tlakové body netlačí, ale naopak sa im prispôsobuje. Poskytne tak správnu podporu telu a umožňuje odparovanie vlhkosti. Pena je antibakteriálna a vhodná aj pre alergikov.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ príslušenstva Opierka hlavy
Kód:  MSH503b
Produktové číslo:  MSH-ELM13B-03
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07