Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MOSH ERGO L1M, čierna

4,6 25 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
18,91 €
Pri kúpe 1 ks 18,91 €/ks
Pri kúpe 2 ks 17,96 €/ks
Pri kúpe 3 ks 17,59 €/ks
Pri kúpe 4 ks 17,21 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 16,82 €/ks

MOSH ERGO L1M, čierna

Doprajte si zdravšie a pohodlnejšie sedenie

Bedrová opierka MOSH ERGO L1M slúži ako skvelý doplnok tam, kde stoličky alebo kreslá neposkytujú dostatočnú oporu. Opierka je tvarovaná tak, aby pomáhala udržiavať prirodzené zakrivenie chrbtice a učí vás správne sedieť.

Opierka MOSH vyniká ľahkou sieťovanou konštrukciou

Masážna sieťovaná opierka MOSH sa skvele prispôsobí krivkám vášho chrbta. Vďaka sieťovanej konštrukcii sa môžete tešiť na skvelú priedušnosť a teda bezproblémové odparovanie vlhkosti. Bedrová opierka MOSH ERGO L1M tak zabraňuje nadmernému poteniu počas horúcich dní.

Funkčný dizajn a odolné materiály

Bedrová opierka MOSH ERGO L1M je vyrobená z odolnej sieťoviny. Pre ľahké prispôsobenie akejkoľvek stoličke alebo kreslu využijete praktické nastaviteľné popruhy. Ich mimoriadna pružnosť vyniká vysokou odolnosťou a umožní tak dlhodobé používanie bez straty kvality.

MOSH ERGO L1M umožní pohodlnejšie sedenie

Bedrová opierka MOSH ERGO L1M vám pomôže docieliť pohodlnejšie sedenie a môže pomôcť so zmiernením bolestí chrbta. Špeciálne tvarovanie opierky znižuje napätie chrbtových svalov. Masážne prvky na bedrovej opierke MOSH vám pomôžu chrbát uvoľniť a zrelaxovať. Vďaka univerzálnemu dizajnu možno opierku použiť doma, v kancelárii alebo v aute.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ opierky Opierka chrbta

Vlastnosti

Farba Čierna
Materiál Sieťovina
Upevnenie Elastický pás
Vlastnosti Masážna funkcia

Rozmery

Hĺbka 13 mm
Šírka 400 mm
Výška 310 mm

Typ

Typ príslušenstva Bedrová opierka chrbta
Kód:  MSH500a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-ELM1-03
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17