Obnoviť stránku

MOSH Elite F ružová

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
421,90 €

MOSH Elite F ružová

Kancelárska stolička MOSH Elite F

Elitný rad stoličiek F sa môže pochváliť pôsobivými funkciami, atraktívnym dizajnom a vysoko kvalitnými materiálmi. Jedinečná zúžená konštrukcia operadla bola špeciálne navrhnutá tak, aby ste mohli natiahnuť ruky a ramená dozadu a občas si pretiahnuť chrbát otočením do strany. Vďaka rozsiahlym funkciám prispôsobenia splní stolička Mosh Elite F individuálne požiadavky a stane sa podporou pri plánovaní a plnení náročných pracovných cieľov bez straty koncentrácie.

Kancelárska stolička MOSH Elite F

Vysoký komfort a flexibilita sedenia

Kancelárska stolička Mosh Elite F ponúka široký rozsah nastavenia všetkých častí na zaistenie maximálneho pohodlia pri sedení. Príjemne vás prekvapí 3D nastavenie opierky hlavy, ktoré umožňuje nastaviť výšku, sklon a hĺbku. 4D podrúčky umožňujú nastaviť výšku, hĺbku, uhol a vzdialenosť od sedadla. Výšku operadla stoličky Mosh Elite F môžete nastaviť pomocou západkového mechanizmu, ktorý spoľahlivo zafixuje operadlo v požadovanej výške – na výber máte 6 možností.

Kancelárska stolička MOSH Elite F

Stolička Mosh má asynchrónny mechanizmus

Jednou z predností stoličky Elite F je talianska asynchrónna mechanika Donati, ktorá patrí k najlepším na svete. Operadlo stoličky Mosh Elite F možno zafixovať v 4 rôznych polohách a špeciálny mechanizmus umožňuje nastaviť operadlo nezávisle od sedadla. Výhodou je tiež možnosť nastavenia uhla sklonu sedadla podľa vlastných požiadaviek, aby pre vás bolo sedenie čo najpohodlnejšie.

Kancelárska stolička MOSH Elite F

Bedrová opierka so vzduchovým vankúšom

Vnútri operadla stoličky Mosh Elite F je vzduchový vankúš, ktorý možno individuálne nastaviť pomocou pumpy, a tak podporiť správnu ergonómiu sedenia. Vzduchový vankúš poskytuje optimálnu oporu dolnej časti chrbta, uvoľňuje chrbtové svaly a chrbticu.

Kancelárska stolička MOSH Elite F

Mosh Elite F vyniká prvotriednym spracovaním a odolnou konštrukciou

Vďaka odolnej päťkrížovej konštrukcii a piestu triedy KGS 3 zaručuje stolička Mosh Elite F nosnosť až 130 kg. Vzduchový piest s tlmením nárazov pri pristátí je certifikovaný podľa BIFMA. Vystuženie zo studenej elastickej HR peny získava 2-krát rýchlejšie svoj pôvodný tvar a poskytuje lepší pocit opory s dlhou životnosťou bez zdeformovania.

Certifikovaná látka Medley od značky Gabriel

Poťah stoličky Mosh Elite F sa vyrába z látky Medley od spoločnosti Gabriel. Ide o certifikovanú tkaninu odolnú proti oderu, ktorá prešla intenzívnymi záťažovými testami. Tkanine Medley bola vo Švédsku udelená značka „Möbelfaktas“, čo znamená, že prešla schvaľovacím procesom v troch oblastiach – kvalita, životné prostredie a sociálna zodpovednosť.

Kancelárska stolička MOSH Elite F
Kancelárska stolička MOSH Elite F

Precízny systém kontroly

Dôležitým faktorom pri výrobe kancelárskych stoličiek je kvalita. Výrobca kontroluje výroby v priebehu výrobného procesu a zaručuje sa za veľké množstvo testov odolnosti materiálov. Všetky skúšky sú vykonávané na špeciálnom stroji, kde je stolička opakovane vystavená predpísanému tlaku na sedadlo, operadlo alebo podrúčky. Nad rámec tohto štandardu prechádzajú výrobky aj medzinárodnými testami BIFMA.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Kancelárske

Konštrukcia

Mechanika Asynchrónna
Konštrukcia Otočná
Možnosť nastavenia Sklonu operadla, Vzduchovej bedrovej opierky, Výšky sedadla, Výšky operadla, Hĺbky sedadla
Sedadlo Ploché
Opierky S bedrovou opierkou, S opierkou hlavy, S podrúčkami

Podrúčky

Nastavenie podrúčok Výška, Rotácia hornej časti, Posun dopredu/dozadu, Posun doľava/doprava

Kolieska

Kolieska Na kolieskach
Materiál koliesok Pogumované
Povrch podľa koliesok Univerzálne

Materiál

Materiál konštrukcie Plastová
Materiál poťahu Textil
Materiál výplne sedadla Studená pena (HR pena)

Nosnosť

Maximálna nosnosť 130 kg

Farba

Farba Ružová

Rozmery a hmotnosť

Šírka stoličky/kresla 70 cm
Výška sedadla min. 44 cm
Výška sedadla max. 47 cm
Šírka sedadla 48 cm
Hĺbka sedadla min. 44 cm
Hĺbka sedadla max. 48 cm
Výška operadla min. 104 cm
Výška operadla max. 110 cm
Hmotnosť stoličky/kresla 23,2 kg
Kód:  MSH647a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MSH-SEC-FPK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19