Obnoviť stránku

Mosh 10400mAh biely

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Mosh 10400mAh biely

Spoločnosť Mosh charakterizujú kvalitné produkty, moderný dizajn a vynikajúci pomer cena-výkon. Power Bank Mosh s kapacitou 10 400 mAh v bielom prevedení môžete využiť ako pre smartphony, tak aj tablety alebo iné mobilné zariadenia. Disponuje dvoma USB konektormi, prvý so vstupným prúdom 1A, druhý 2A. Praktická LED dióda vás informuje o stave nabíjania. Doba nabíjania samotné power banky zaberie približne 5 až 7 hodín, v balení nechýba ani kvalitný napájací micro USB kábel.

kľúčové vlastnosti

  • Power Bank s kapacitou 10 400 mAh
  • Dva USB porty 1A a 2A nabijú telefón aj tablet
  • Informačné LED dióda
  • Perfektné dielenské spracovanie a dizajn
  • Unikátna darčeková krabička
  • Český obrázkový sprievodca
  • Vrátane MicroUSB kábla

prvotriedny dizajn

V dnešnej dobe sú power banky čím ďalej tým viac obľúbenejšie. Okrem dôležitých parametrov ako je celková kapacita, počet USB portov či doba nabíjania, kladú používatelia dôraz aj na kvalitu spracovania a samotný dizajn. Power banky Mosh ponúkajú perfektné dielenské spracovanie, moderný dizajn a dokonale splynú s vaším interiérom i kancelárií, takže je po dobu ich nabíjania nemusíte schovávať za monitorom alebo skríň.

Samotný produkt prichádza v unikátnej darčekovej krabičke, ktorá je prepracovaná do každého detailu. V balení nájdete český aj slovenský obrázkový manuál, aby zoznámenie s Power Bank bolo čo najrýchlejšie a najjednoduchšie.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 44 mm (4,4 cm)
Výška 105 mm (10,5 cm)
Hĺbka 44 mm (4,4 cm)

Kapacita

Kapacita 10 400 mAh

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd 1 A

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie LED indikácia stavu

Hmotnosť

Hmotnosť 247 g
Kód:  MSH0014d
Produktové číslo:  MSH-P8W-03
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18