Obnoviť stránku

Mophie

Mophie nabíjačka

Mophie – skutočný inovátor nabíjania

Dcérska firma Mophie spadá od roku 2016 pod amerického giganta mobilného príslušenstva ZAGG. Dnes sa zameriava na dobíjanie s cieľom poskytovať inovatívne, intuitívne a inteligentné riešenia na zjednodušenie každodenného života. Medzi obľúbené srdcovky spoločnosti Mophie patria bezdrôtové nabíjačky, power banky, káble, ale aj elegantné dobíjacie kryty. Zároveň sa chváli špeciálnymi produktmi stvorenými priamo pre mobily Apple a Samsung, ale nechýba samozrejme kompatibilita ani s ostatnými značkami. Objavte svet ľahkého a inteligentného nabíjania s Mophie.

Bezdrôtová nabíjacia podložka Mophie 3 v 1

Pohodlné, rýchle a bezdrôtové nabíjanie iba s Mophie

Na bezdrôtové nabíjačky Mophie sa dá spoľahnúť. Elegantný stojan stačí zapojiť do siete a potom naň telefón jednoducho priložiť. Majiteľov telefónov Apple iPhone určite poteší kompatibilita s MagSafe, ktorá zaistí bezpečné nabíjanie bez prerušenia. Na ostatné telefóny stačí nalepiť mini magnetické Snap adaptéry. Bezdrôtová nabíjacia podložka Mophie sa potom bude určite hodiť do rušnej domácnosti. Každá podložka zvládne totiž nabíjať až štyri ľubovoľné zariadenia súčasne.

Neuveriteľne multifunkčné power banky Mophie

Medzi pýchy spoločnosti zaručene patria aj Mophie power banky. Základné modely poskytujú kapacitu až 10 000 mAh, ktorá vystačí pre mobily a tablety. Pre ešte vyššiu kapacitu zvoľte o niečo väčšie a širšie XXL varianty s 20 000 mAh, ktoré vydržia aj niekoľko dní a nabijú aj notebook. Zlatým klincom je však Mophie Powerstation Go Rugged, ktorá dokáže naštartovať 12 V autobatériu a v niektorých prípadoch aj dofúknuť pneumatiky. Power bankám samozrejme nechýba podpora rýchleho ani bezdrôtového nabíjania.

Mophie power banka

Bezdrôtový nabíjací stojan Mophie

Multifunkčná nabíjacia podložka Mophie

Všetko z 3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01