Obnoviť stránku

MonPeri

MonPeri plienky a produkty k starostlivosti o dieťa

MonPeri nie je len plienka, je to starostlivosť o dieťa

Česká značka MonPeri ponúka ekologicky šetrné plienky, vlhčené obrúsky a podložky pre deti. Jej cieľom je pomáhať rodičom pri každodennej starostlivosti o deti a detskú pokožku. Obrúsky a plienky MonPeri sú vyrobené zo šetrných materiálov, ktoré pochádzajú z obnoviteľných zdrojov. Funkčné zloženie a strih plienok zabezpečujú vysokú ochranu proti pretečeniu, eliminujú pach, výskyt zaparenín či vyrážok a zároveň nebránia voľnému pohybu dieťaťa. Vďaka vysokej kvalite sú výrobky MonPeri vhodné aj pre bábätká s extrémne citlivou pokožkou, alebo so sklonmi k alergiám a ekzémom.

Plienky MonPeri Klasik

Spoľahlivé a pohodlné plienky MonPeri Klasik na každý deň

Jednorazové plienky MonPeri s vysoko kvalitným absorpčným jadrom sú vyrábané z prírodných materiálov bez parfumácie a pridaných látok. Obsahujú výťažok z aloe vera, ktorý chráni deti s citlivou pokožkou pred podráždením. MonPeri plienky sú mäkké, príjemné a vďaka pružnému pásu a dvojitým gumičkám okolo nožičiek bezpečne udržia obsah plienky na svojom mieste. U plienok navyše oceníte pevné lepiace pásky a 3D tvarujúci dizajn, ktorý pomáha pri správnom vývoji bedier dieťaťa.

MonPeri plienky ECO Comfort – starostlivosť bez kompromisov

Náročné požiadavky na šetrnosť k prírode aj pri starostlivosti o detskú pokožku hravo plnia plienky MonPeri ECO Comfort. Vyrábajú sa z tých najkvalitnejších materiálov a sú balené v recyklovateľnom obale. Neobsahujú PVC, ftaláty, ani latex a sú bielené metódou TCF, teda bez použitia chlóru. MonPeri plienky ECO Comfort majú priedušnú vnútornú vrstvu s kanálikmi na rýchlu absorpciu tekutín a praktický indikátor vlhkosti. Anatomický strih a pružný chrbát plienok sa starajú o maximálne pohodlie dieťaťa.

MonPeri plienky ECO Comfort
Vlhčené obrúsky MonPeri

Uľahčite si prebaľovanie s vlhčenými obrúskami MonPeri

Prírodné vlhčené obrúsky MonPeri s vysokým obsahom vody (97 %) a panthenolom oceníte nielen pri prebaľovaní, ale napríklad aj na cestách a pri hygiene detských rúk. Sú užitočným pomocníkom každého rodiča, ohľaduplné k pokožke detí aj k životnému prostrediu. Obrúsky sú vyrábané bez parfumu, alkoholu, chlóru, parabénov a PEGov. Sú 100 % rozložiteľné a majú recyklovateľný obal. Sú dermatologicky a mikrobiologicky testované.

Batoľatám pomôžu plienkové nohavičky MonPeri Pants

Naťahovacie plienkové nohavičky MonPeri Pants sú ideálnou voľbou pri prechode detí z plienok na nočník. Majú široký elastický pás, ktorý zabezpečuje jednoduché naťahovanie, pohodlie pri pohybe a zároveň zabraňuje zosunutiu plienok. Nenáročnú manipuláciu podporujú aj pružné bočné manžety, ktoré sa pri vyzliekaní dajú roztrhnúť. Nohavičky MonPeri Pants majú praktický prúžok na zabalenie použitej plienky a ich biela farba umožňuje nosenie pod oblečením bez nežiaduceho presvitania.

Plienkové nohavičky MonPeri Pants
Spresniť parametre
35 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11