Obnoviť stránku

MoMi

Výbava pre bábätko MoMi

MoMi – výbava pre bábätká, ktorá si poradí so všetkým!

Značka MoMi je tu preto, aby uľahčila váš každodenný život a podporila vás aj vašich najmenších v objavovaní sveta bez prekážok. Jej produkty zahŕňajú všetko pre bábätká – od cestovania cez starostlivosť a bezpečie v interiéri až po dobrodružstvá vonku. Výrobky MoMi sú ako mamičky samotné, musia si so všetkým poradiť za všetkých okolností. Pokiaľ teda hľadáte nadčasový dizajn, užitočné funkcie, spoľahlivosť, bezpečnosť na prvom mieste, prvotriednu odolnosť materiálov, perfektnú skladnosť a ergonómiu či multifunkčné využitie, siahnite po jednom z produktov MoMi, ktorý vám pomôže prekonávať každodenné výzvy s radosťou.

Kočík MoMi

Všetko pre pohodlné a bezpečné cestovanie od značky MoMi

Výbava pre bábätko sa nezaobíde bez kvalitných pomocníkov, ktorí vám budú po ruke na cestách alebo na prechádzkach. Rad športových kočíkov MoMi tvoria obratné, kompaktné a ľahké modely s očarujúcimi dizajnmi, ktoré sa pýšia praktickým držadlom pre tlačenie zloženého kočíka. Ďalej sú tu ergonomické nosiče MoMi, navrhnuté pre správnu polohu dieťaťa a maximálny pocit bezpečia, ale aj moderné autosedačky s ISOFIXom spĺňajúce európsku bezpečnostnú normu.

Uľahčite si každodenný život v domácnosti s produktmi MoMi

Značka MoMi má v sortimente všetko, na čo si spomeniete, pokiaľ ide o starostlivosť a zábavu bábätka v domácnosti. Cestovné aj klasické detské postieľky s možnosťou zmeny na hracie ohrádky alebo ležadlá a hojdačky vrátane inteligentných funkcií doprajú vám aj vášmu dieťatku riadny odpočinok. Strážcovia spánku sa navyše stanú prídavné bezpečnostné zábrany MoMi. Samozrejmosťou sú aj viacúčelové jedálenské stoličky v krásnych dizajnoch. O zábavu a rozvoj sa potom postarajú hracie deky s príslušenstvom.

Hojdačka MoMi
Odrážadlo MoMi

Odrážadlá a kolobežky MoMi

Pre najmenších je objavovanie okolia tou najmilšou aktivitou, najmä ak na to majú vhodné vozidielko, s ktorým rozvíjajú svoju motoriku a vytvárajú nové zážitky. V ponuke značky MoMi sú klasické aj športové odrážadlá, ktoré s dieťaťom rastú, alebo balančné a 2 v 1 kolobežky. Skvelý stimul k pohybu zaistia hravé odrážadlá vytvárajúce bublinky a intenzívne svietiace kolieska pri rýchlejšej jazde. Samozrejmosťou je aj pestrý výber ochranných heliem MoMi.

Spresniť parametre
155 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09