Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Moleskine

Moleskine diár

Legendárne produkty Moleskine nielen pre kreatívcov

Príbeh značky Moleskine sa začal písať už v 19. storočí, keď zápisníky podobné dnešným Moleskinom ručne vyrábala malá francúzska rodinná firma. Išlo o jednoduchý čierny zápisník so zaoblenými rohmi s vnútorným vreckom a gumičkou cez obálku. Legendárny zápisník používali aj umelci a myslitelia, medzi ktorých patrili Vincent Van Gogh, Pablo Picasso, či Ernest Hemingway. Dnes Moleskine vyrába a navrhuje prémiové zápisníky, zošity, diáre, skicáre a štýlové doplnky, ktoré si môžete vychutnať aj vy.

Zápisník Moleskine

Klasické aj Smart bloky a zápisníky Moleskine

Jednou z vlajkových lodí značky sú zápisníky Moleskine s tvrdými doskami. Typické sú pre ne zaoblené rohy, pružná páska a textilná záložka spolu s vnútorným vreckom. Rovnakými vlastnosťami sa chvália zápisníky s mäkkými doskami. Sú dostupné vo veľkostiach S, L a XL, linajkované, bodkované, štvorčekované aj čisté. Špecialitou je potom Moleskine Smart Writing – zápisník, ktorý písmo uchováva v ručne písanej aj digitálnej podobe.

Nielen kreatívci využijú diáre a kalendáre Moleskine

Chýbať vám nesmie ani diár Moleskine, vďaka ktorému nezabudnete na žiadnu schôdzku ani úlohu. Rovnako ako zápisníky majú oblé rohy, pružnú pásku, vrecko a textilnú záložku. Zvoliť si môžete typický 12-mesačný, ale aj menej obvyklý 18-mesačný kalendár Moleskine. Diáre Spiral sú v tomto ešte ďalej – obsahujú samolepky mesiacov, môžete ich tak začať využívať podľa svojej potreby. Kreatívne duše potom ocenia samolepky s funkčnými ikonami a smajlíkmi.

Moleskine diár
Moleskine zošit

Do školy aj kancelárie využite zošity Moleskine

Ďalší z výrobkov značky Moleskine sú zošity Cahier s kartónovou väzbou. Vďaka svojej univerzálnosti a variabilite sa hodia nielen do školy, ale aj do kancelárie, alebo na zaznamenávanie výnimočných okamihov. V rámci rozmerov vás prekvapia širokou škálou veľkostí od S až po XXL, rovnako si môžete vyberať z množstva farebných vyhotovení dosiek. Vnútri nájdete vodiace linky, štvorčeky a bodky, alebo siahnite po čistom vyhotovení.

Spresniť parametre
125 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01