Obnoviť stránku

Mixéry Philips

Mixéry Philips

Kuchynské mixéry Philips

Kuchynské mixéry Philips zvládnu vo vašej kuchyni veľa práce a vám uľahčia a urýchlia čas strávený prípravou pokrmov a nápojov. V súčasnej dobe Philips venuje pozornosť najmä smoothie mixérom, ktoré sa snaží stále vylepšovať a zdokonaľovať. Nezabúda ale ani na inovácie stolových a tyčových mixérov či ručných šľahačov.

Smoothie Philips

Smoothie Maker Philips – zdravý koktail stále na dosah

Nechcete pri použití odšťavovača vyhadzovať vlákninu? Kúpte si smoothie mixér Philips. Unikátny hviezdicový nôž ProBlend umožňuje čo najefektívnejšie mixovať mäkké ovocie, rezať tvrdé ovocie a zeleninu a hravo drví aj ľad. Všetky súčasti smoothie makera Philips, okrem jednotky s motorom a nožov, možno umývať v umývačke. Môžete nastaviť rýchlosť mixovania podľa tvrdosti spracovávaných surovín. Mixér na smoothie Philips využijete aj na výrobu detských domácich výživ alebo domácej zmrzliny.

Stolné mixéry Philips účinne mixujú aj krájajú

Stolné mixéry Philips sú ako stvorené pre tých, ktorí milujú čerstvosť. Vďaka ich univerzálnosti ich využijete pri príprave smoothie, zmrzliny, polievok, prírodných orechových masiel aj drveného ľadu do letných nápojov. Pri zapnutom pulznom režime sami určíte stupeň a dobu mixovania. S unikátnym hviezdicovým nožom ProBlend bude aj ťažké mixovanie jednoduché. Motor stolového mixéra Philips Avance dosahuje rýchlosť až 35 000 otáčok za minútu – tú možno navyše plynule regulovať otočným kolieskom.

Stolné mixéry Philips
Tyčové mixéry Philips

Tyčové mixéry Philips nikde neprekážajú

Tyčové ručné mixéry Philips sú veľmi skladné a miesto pre nich nájdete aj v malej kuchyni. Ak si zaobstaráte ručný tyčový mixér Philips so sekáčikom, postará sa vám aj o rozsekanie orechov, mäsa, syra a ďalších tvrdých surovín. Už vás nebaví pri mixovaní stále vypínať tyčový mixér a čistiť nože, aby sa opäť mohli točiť? Technológia Philips PROMIX použitá v tyčových mixéroch Philips zaistí plynulý tok spracovávaných surovín do mixéra aj z mixéra, a tým rýchlejšie a rovnomernejšie mixovanie.

Ručné mixéry Philips

Ručné mixéry Philips môžete využiť buď na šľahanie potravín alebo na miesenie cesta. Výkonný motor zvládne spracovať aj tuhé cestá. Ak si zaobstaráte ručný mixér Philips so šľahacou misou a stojanom, získate 2 v 1 – ručný aj stolný mixér. Stolný mixér môže pracovať samostatne a vy máte voľné ruky. Kónicky tvarované metly zaistia vynikajúce prešľahanie. U mixérov Philips so stojanom a šľahacou misou sa pri šľahaní otáčajú nielen metly alebo háky, ale aj šľahacia nádoba a výsledkom je dôkladnejšie zmiešanie.

Ručné mixéry Philips
Spresniť parametre
19 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01