Obnoviť stránku

MIXA Sensitive Skin Expert Calming Body Balm 3× 400 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIXA Sensitive Skin Expert Calming Body Balm 3× 400 ml

Má vaše bábätko podráždenú pokožku so sklonmi k atopii? Ak áno, tak práve pre vás je tu telové mlieko MIXA Calming Body Balm. Prípravok je určený na veľmi suchú, citlivú pokožku s tendenciou k svrbeniu a nepohodliu. Telové mlieko MIXA Calming Body Balm okamžite a dlhodobo pomáha upokojiť pokožku so sklonmi k atopii u bábätiek, detí i dospelých.

Kľúčové vlastnosti telového mlieka MIXA Calming Body Balm

  • Upokojujúce telové mlieko na pokožku so sklonmi k atopii
  • Na okamžitú výživu a úľavu pokožky
  • Vhodné dlhodobo pre bábätká, deti i dospelých

Doplnenie a špecifikácia telového mlieka MIXA Calming Body Balm:

Použitie:
Každý deň nanášajte na telo bohatú vrstvu Calming Body Balm Atopiance. Krém je mastný a nelepivý, preto sa rýchlo vstrebáva.

Zloženie:
Aqua/water, Glycerin, Petrolatum, Paraffinum liquidum/mineral oil, Niacinamide, Glyceryl stearate, Cetyl alcohol, PEG-40 stearate, Butyrospermum parkii butter/shea butter, Cetyl palmitate, Dimethicone, Ascorbyl palmitate, Chlorhexidine digluconate, Citric acid, Coriandrum sativum seed oil/coriander seed oil, Echium plantagineum seed oil, Glycine soja oil/soybean oil, Panthenol, Prunus armeniaca kernel oil/apricot kernel oil, Ribes nigrum seed oil/black currant seed oil, Sorbitan tristearate, Tocopherol.

Kód:  TM290s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19