Obnoviť stránku

Starostlivosť o telo

Pravidelná starostlivosť o telo je veľmi prospešná pre celkové zdravie pokožky. Doprajte každej časti vášho tela špeciálnu starostlivosť, ktorú si zaslúži. Odmenou vám bude hladká a hydratovaná pokožka bez suchých miest alebo bolestivých prasklín. Prečítajte si, ako by ste sa o pleť mali správne starať, aby bola vždy zdravá a svieža.

Pokračovať
Spresniť parametre
1292 položiek

Starostlivosť o telo

Telová kozmetika obsahuje široký sortiment kozmetických prípravkov pre starostlivosť o telo. Zaraďujeme sem sprchové gély, telové mlieka, telové krémy, všetko pre starostlivosť o nohy, peelingy, telové oleje, telové spreje, antiperspiranty aj darčekové sety telovej kozmetiky. S ich pomocou budete mať krásnu a čistú pokožku s príjemnou vônou. Vyberajte z nepreberného množstva prípravkov telovej kozmetiky výrobcov Calvin Klein, Chloé, Sea Of Spa, Dermacol, Dove, Pure Fiji a ďalších.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09