Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE Štartovacia sada do umývačiek riadu

5 1 hodnotení

MIELE Štartovacia sada do umývačiek riadu

Štartovacia sada chémie pre umývačky riadu Miele. Doprajte svojej umývačke Miele to najlepšie.

Tablety UltraTabs Power

Tablety vlastnej receptúry, ktoré zaistia perfektne čistý riad. UltaTabs Power sú zabalené v rozpustnej fólii. Nemusíte ich teda rozbaľovať a hlavne neprídete do priameho kontaktu s tabletou. UltraTabs Power neobsahujú fosfáty, takže tablety sú šetrnejšie k životnému prostrediu.

Leštidlo

Kvalitné leštidlo pre umývačky riadu Miele váš riad a poháre ochráni a zároveň zanechá krásne lesklé. Špeciálny uzáver vám pomôže s presným a jednoduchým dávkovaním leštidla.

Regeneračná soľ

Regeneračná soľ Miele zaručí optimálnu výkonnosť a funkčnosť vašej umývačky Miele. Zároveň ochráni prístroj aj riad pred vznikom vápenatých usadenín.

Kód:  Mie424
Produktové číslo:  11368270
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16