Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE Caps AQUA aviváž

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,90 €

MIELE Caps AQUA aviváž

Aviváž Miele Caps AQUA je zmäkčujúci prípravok na pranie obsahujúci účinné zložky, vďaka ktorým je vaša bielizeň príjemnejšia a mäkšia na dotyk, nadýchaná a krásne voňajúca. Veľkou prednosťou aviváže je, že zamedzuje vzniku elektrostatického náboja, bielizeň sa vám po jej použití nebude na telo lepiť a bude sa príjemne nosiť. Oblečenie zmäkčené avivážou sa menej krčí, pôjde vám aj ľahšie žehliť. Aviváž Miele Caps AQUA vytvára na šatách neviditeľný ochranný film, vďaka ktorému oblečenie zostáva dlhšie čisté, hebké a svieže. Bielizeň krásne prevonia vašu skriňu príjemnou a sviežou vôňou. Doprajte vašej bielizni luxusnú starostlivosť kvalitnej aviváže, aby bola jemná, hebunká a nádherne voňala.


Kľúčové vlastnosti aviváže Miele Caps Aqua

  • Aviváž Miele vo forme kapsúl
  • Prirodzená a svieža vôňa
  • Zamedzuje vzniku elektrostatického náboja
  • Hebká mäkká bielizeň
  • 9 pracích cyklov
  • Vhodná pre všetky práčky Miele W1

Zloženie:
AQUA, DIHYDROGENATED TALLOWETHYL HYDROXYETHYLMONIUM METHOSULFATE, PARFUM, ISOPROPYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, PHOSPHORIC ACID, METHYLISOTHIAZOLINONE, BENZISOTHIAZOLINONE, DIMETHICONE, METHYLCHLOROISOTHIAZOLINONE (AND) METHYLISOTHIAZOLINONE






Parametre a špecifikácia

Počet praní

Počet praní 9

Vlastnosti

Vlastnosti Univerzálna
Typ vône Svieža

Original by Miele

Originálne príslušenstvo Original by Miele
Kód:  Mie418
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  11486050
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08