Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft Windows 11 Home, SK, USB (FPP)

4,5 10 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
136,90 €

Microsoft Windows 11 Home, SK, USB (FPP)

Operačný systém Windows 11 Home vás priblíži k tomu, čo máte radi

Máme radosť, že vám môžeme predstaviť operačný systém Windows 11 Home, ktorý preberá to najlepšie z obľúbenej verzie Windows 10 a pridáva celý rad nových funkcií na každodenné používanie. Softvér Windows 11 Home poskytuje pokojný a kreatívny priestor, kde môžete sledovať svoje vášne prostredníctvom sviežeho zážitku. Od prepracovanej ponuky Štart až po nové spôsoby prepojenia s obľúbenými osobami, novinkami, hrami a obsahom – Windows 11 je miestom, kde môžete myslieť, vyjadriť sa a tvoriť prirodzeným spôsobom.



Softvér Windows 11 ponúka prepracovanú ponuku Štart

Ikonické tlačidlo Štart sa presunulo do prostriedku hlavného panelu (v nastavení možno zmeniť), kde mu robia spoločnosť ďalšie nové funkcie – ide o ikonku pre vyhľadávanie, prepínač virtuálnych plôch a widgety. Tie sa mimochodom nedajú pridať na plochu, ale sú ukryté na ľavej strane displeja. Ide v zásade o vylepšené živé dlaždice z ponuky Štart vo Windowse 10, ktoré vás bude baviť používať.


Operačný systém Microsoft Windows 11 Home

Nástroje, ktoré zlepšia vašu produktivitu

Venujte sa svojim záľubám alebo dokončite prácu s úplne novými funkciami. Objavujte vo Windowse 11 nové nástroje navrhnuté na podporu vášho multitaskingu,  myslenia, prepájania a vytvárania.

Operačný systém Microsoft Windows 11 Home

Pracujte na PC tak, ako vám to vyhovuje

Nové prvky a funkcie sú navrhnuté tak, aby podporili vaše nápady. S prepracovanou ponukou Štart a novými spôsobmi kontaktu s obľúbenými ľuďmi, hrami a obsahom je nový operačný systém Windows 11 miestom, kde možno premýšľať, prejavovať sa a tvoriť.

Operačný systém Microsoft Windows 11 Home

Inšpirujte svoje okolie s Windowsom 11

Priatelia a rodina, novinky, hry a obľúbený obsah – systém Windows 11 predstavujú miesto, kde nájdete všetko, čo potrebujete, a to jednoducho a intuitívne.


Operačný program Windows 11 Home podporuje nové typy zariadení

Nový operačný program Windows 11 Home je dostupný na najširšej palete zariadení od partnerov, ktorí prinášajú najnovšie inovácie v oblasti dotykového ovládania - ovládanie perom, hlasom a uľahčujú vyhľadanie najlepších a najdostupnejších zariadení práve pre vás.

Svieže používateľské prostredie a MS Teams

Prijateľné používateľské rozhranie je navrhnuté tak, aby ste sa mohli venovať svojim záľubám podľa svojich predstáv. S novými spôsobmi kontaktovania a nástrojmi, ktoré vám pomáhajú s multitaskingom, je Windows 11 miestom, kde môžete myslieť, tvoriť a prirodzene sa prejavovať. Dôkazom toho je systémová integrácia komunikačnej platformy Microsoft Teams.

Funkcia ukotvenia okien

Pracujete naraz s viacerými aplikáciami? V tom prípade oceníte novú funkciu operačného systému Microsoft Windows 11, ktorá umožňuje ukotviť okná podľa potreby. Stačí označiť kurzorom myši tlačidlo pre maximalizáciu okna. Prípadne môžete využiť virtuálnu pracovnú plochu a na každej z nich pracovať takým spôsobom, ktorý vám v danom okamihu vyhovuje. Plochy sa dajú navyše jednoducho prepínať.

Kľúčové vlastnosti operačného systému Windows 11 Home, SK

  • Elektronická licencia Windows 11 Home určená pre 1 zariadenie s možnosťou inštalácie na ľubovoľné zariadenie
  • Moderný operačný systém vhodný pre PC alebo notebook používaný v domácnosti
  • Rozšírené možnosti pre multitasking
  • Skvelé prepojenie na mobilné zariadenia
  • Integrovaná komunikačná platforma Microsoft Teams
  • Podpora najnovšieho hardvéru smerom k zabezpečeniu, ale aj k výkonu v rámci herného nasadenia

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti
Druh SW Operačný systém
Produkt Microsoft Windows 11 Home
Doručenie licenčného kľúča Súčasť balenia

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Trvalá licencia
Počet zariadení 1
Dĺžka predplatného Bez obmedzenia mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Zemepisné obmedzenie aktivácie Iba v EÚ

Kompatibilita

Typ zariadenia PC
Operačný systém Windows
Spôsob inštalácie Flashdisk

Jazyková verzia

Jazyková verzia všetky európske jazyky
Kód:  SWW11HSK
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HAJ-00100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17