Obnoviť stránku

Microsoft Surface Pro

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Microsoft Surface Pro

Vysoko mobilný tablet PC so zabudovaným stojanom nájde medzi používateľmi predovšetkým multimediálne využitie. Plynulý multitasking umožňuje v prípade Microsoft Surface Pro tandem výkonného procesora Intel Core Kaby Lake a až 16 GB RAM. Bezproblémová prenosnosť zariadenia je samozrejmá vďaka ľahkému kompaktnému vyhotoveniu s hmotnosťou len 784 g. Rýchle prihlasovanie (a zároveň vyššiu úroveň zabezpečenia) sľubuje funkcia Windows Hello.

Kľúčové vlastnosti Microsoft Surface Pro

  • Tablet PC v kompaktnom ľahkom vyhotovení
  • Multidotykový displej s uhlopriečkou 12,3" a technológiou PixelSense
  • Procesor Intel Core Kaby Lake pre plynulý multitasking
  • SSD zrýchľuje štart aj beh operačného systému
  • WiFi, Bluetooth, TPM, podpora Surface Connect a microSD pamäťových kariet
  • Webkamery s rozlíšením 5 a 8 Mpx
  • Batéria s výdržou až 13,5 hodiny
  • Rýchlejšie a bezpečnejšie prihlasovanie pomocou funkcie Windows Hello

Solídna hardvérová výbava

Hardvérovú základňu Microsoft Surface Pro tvorí procesor Intel Core Kaby Lake. Náročné postprodukčné editory a iný softvér pre grafickú editáciu bežia hladko vďaka rýchlemu SSD. So Surface Pro si užijete aj hranie menej náročných hier zásluhou integrovanej grafiky Intel HD.

Tablet PC s rozšírenou konektivitou

S multidotykovým displejom s uhlopriečkou 12,3" si vychutnáte intenzívnejší pohľad najmä vďaka technológii Pixel Sense. Surface Pro sa pýši širšou konektivitou a okrem rozhrania WiFi alebo Bluetooth ponúka vo svojej výbave tiež šifrovací procesor TPM, slot pre pamäťovú kartu microSD a vysokorýchlostné USB 3.1 Gen 1. Na účely videokonferencie využijete prednú a zadnú kameru s rozlíšením 5 a 8 Mpx.

Pohodlnejšie písanie vďaka Alcantara poťahu

Čerešničku v zozname silných stránok Surface Pro predstavuje batéria s výdržou až 13,5 hodiny. Nemôžeme zabudnúť ani na podsvietenú klávesnicu potiahnutú špeciálnym vláknom Alcantara, ktoré spríjemňuje písanie a navyše dobre odoláva vlhkosti, poliatiu a ľahko sa čistí. Vo výbave tohto Tablet PC Microsoft Surface Pro je k dispozícii aj integrovaný reproduktor a predinštalovaný operačný systém Windows 10 Pro. Rýchle prihlasovanie dotykom alebo pohľadom umožňuje funkcia Windows Hello.

Balenie obsahuje:
Tablet PC Microsoft Surface Pro
Nabíjačka
Quick Start manuál
Záručný list

Kód:  MCS116NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12