Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft Surface Dial

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Surface Dial

Prejdite na úplne moderný a intuitívny spôsob ovládania svojho zariadenia so systémom Windows 10. Prezentér Microsoft Surface Dial bude vašou predĺženou rukou a vylepšeným ovládačom v jednom, s ktorým sa všetko tvorenie v najznámejších aplikáciách stane naozajstnou hračkou. Surface Dial stačí stlačiť, otočiť s ním a ďalším pohybom prezentéra zvoliť položku z momentálneho menu, ktoré vám aplikácia zrovna ponúka. Nemusíte už teda neustále jazdiť myšou sem a tam a únavne klikať.

Kľúčové vlastnosti prezentéra Microsoft Surface Dial

  • S prezentérom Surface Dial budete svoje zariadenie ovládať intuitívne, pohodlne a efektívne
  • Stačí stlačiť a otočiť pre výber v menu aplikácie
  • Úžitok nájde v aplikách, ako Spotify, balíčku MS Office, Sketchpad a mnohých ďalších
  • Je úplne kompatibilný so všetkými zariadeniami s Windows 10
  • Prezentér taktiež nepotrebuje žiadny kábel – komunikuje iba pomocou Bluetooth
  • Na napájanie mu stačia dve AAA batérie

Microsoft Surface Dial je ideálny kolega pre hudobné, kancelárske aj grafické aplikácie

Vôbec nezáleží na tom, či si práve prehrávate pesničky, pracujete vo Worde alebo kreslíte v grafickom editore. Prezentér Surface Dial si jednoducho zamilujete. Prezentér podporuje aplikácie, ako Spotify, Microsoft Office, Bluebeam, Drawboard či Sketchpad a množstvo ďalších. Pre každú z nich má Surface Dial pripravenú sadu menu pre jednoduché ovládanie vašich obľúbených playlistov, formátovanie textu alebo editáciu obrázkov.

Nadčasový dizajn a praktická konštrukcia

Valcovitý tvar je pre prezentér Surface Dial úplne zásadný a bude aj pre vás. Elegantné hrany pod hliníkovým plášťom vám zaručia pohodlné držanie a ovládanie. Nebude vás tiež obťažovať žiadny kábel – prezentér je úplne bezdrôtový. Napájaný je pomocou dvoch AAA batérií, ktoré vydržia v bežnej prevádzke dokonca aj rok, a so zariadením komunikuje pomocou Bluetooth Low Energy.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Maximálny dosah 2 m
Pripojenie Bluetooth
Kód:  MCS302c
Produktové číslo:  2WR-00009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08