Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Microsoft Office 365 Personal SK (BOX)

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Microsoft Office 365 Personal SK (BOX)


Kancelársky balík Microsoft Office 365 pre jednotlivca je navrhnutý tak, aby ušetril váš čas a umožnil rýchlejšiu prácu s dokumentmi. Vďaka mimoriadne prehľadnému rozhraniu je ovládanie maximálne intuitívne a zároveň optimalizované na ovládanie dotykom a stylusom.

S Office 365 pre jednotlivca získate:

  • Jednoduchú inštaláciu známych aplikácií Office 2016, ako je Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, publisher a Access na 1 počítač alebo Mac, 1 tablet a 1 telefón, s operačným systémom, ktorý preferujete (iOS, Android).
  • Kapacitu 1 TB na cloudovom úložisku OneDrive, odkiaľ sú vaše súbory dostupné a synchronizované na všetkých zariadeniach.
  • 60 minút mesačne na volania na pevné linky alebo mobilné čísla cez Skype.
  • Najnovšia verzia a exkluzívne funkcie aplikácií len s predplatným Office 365.
  • Určený len na nekomerčné použitie, nové predplatné na 1 rok alebo obnovenie vášho existujúceho Office 365 predplatného.

Ideálny kancelársky balík

So softvérom Office 2019 zvládnete všetku dnešnú kancelársku agendu vrátane komunikácie s úradmi. Zvládnete totiž aj otvoriť PDF súbor a upraviť obsah alebo s minimálnym úsilím zarovnať obrázky aj diagramy. Tiež môžete využívať integrovaný prekladač, slovník a opravy pravopisu kontrolujúce aj skladbu vety.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK


 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

Jednoduchá spolupráca

Nenechajte sa obmedzovať starými pravidlami a pokojne upravujte dokumenty vo viacerých ľuďoch súčasne. Stačí, aby bol konkrétny dokument umiestnenie na cloudovom úložisku OneDrive.


Úložisko OneDrive

Cloudové úložisko OneDrive vám v základe ponúka dátový priestor celý 1 TB. Súbory môžete jednoducho zdieľať alebo k nim pristupovať odkiaľkoľvek. Pokojne aj zo svojho inteligentného telefónu. Už nikdy neprídete o svoje dáta, vždy ich nájdete na svojom OneDrive.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK


 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

Vždy aktuálne

S aktívnym predplatným Office 365 pre domácnosti si už nebudete musieť robiť starosti s upgradovaním Office, pretože budete mať vždy tie najnovšie aplikácie, funkcie a služby Office.


 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

Word

Word je bezpochyby najrozšírenejšou aplikáciou na úpravu textov. Nielen že môžete texty ľahko vytvárať, ale podobne ľahko ich možno zdieľať s priateľmi alebo obchodnými partnermi. Na každodenné používanie je navyše pripravených viac ako 40 kategórií plných profesionálnych šablón. Samozrejmosťou je dokonalá spolupráca s objektami z ostatných Office aplikácií.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

Excel

V Exceli si možno behom okamihu číselné a textové dáta usporiadať do prehľadných tabuliek alebo grafov. Keď ich uvidíte v kontexte, bude sa vám lepšie rozhodovať. Vďaka rozdeleniu do riadkov a stĺpcov môžete rôzne pridávať údaje, radiť ich, filtrovať, vytvárať z nich tabuľky alebo grafy so zaujímavým a atraktívnym vzhľadom.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

PowerPoint

Pomocou aplikácie Microsoft PowerPoint budete s úplnou ľahkosťou vytvárať pôsobivé prezentácie plné zaujímavých efektov. S použitím cloudového úložiska OneDrive spolupracovať na jednej prezentácii vo väčšom tíme. Pri samotnom prezentovaní potom pomocou virtuálnej obrazovky máte neustále k dispozícii potrebné poznámky.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

OneNote

Poznámky vo OneNote môžete kresliť, písať rukou, zadávať pomocou klávesnice alebo pridávať kliknutím či potiahnutím. Poznámky sa uložia, dajú sa vyhľadávať a synchronizujú sa s aplikáciami OneNote na ďalších zariadeniach.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

Outlook

Dobre známe prostredie Outlooku vám ponúkne profesionálne riešenie pre vašu pracovnú agendu. Budete tak mať pekne pohromade nielen e-maily, ale aj zdieľané kalendáre, úlohy aj kontakty.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

Publisher

Tlačte a zdieľajte profesionálne vyzerajúce publikácie. Publisher vás intuitívne prevedie tvorbou vizitiek, brožúrok, ale aj webových stránok. Určené len pre PC.

 Microsoft Office 365 pre jednotlivcov SK

Access

Tvorte svoje vlastné databázy a využite svoje dáta naplno. Určené len pre PC.


Parametre a špecifikácia

Obsiahnuté aplikácie

Obsiahnuté aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, Skype

Základné parametre

Určenie Pre domácnosti
Druh SW Kancelárska aplikácia
Produkt MS Office 365
Doručenie licenčného kľúča Súčasť balenia

Typ licencie

Typ licencie Fyzická licencia

Licencia

Spôsob licencovania Predplatné
Počet zariadení 1
Počet mobilných zariadení 1
Počet PC/Mac 1
Dĺžka predplatného 12 mesiacov
Prenositeľnosť licencie Prenosná

Kompatibilita

Typ zariadenia Mobilné zariadenie, PC
Operačný systém Windows, macOS, Android, iOS
Spôsob inštalácie Na stiahnutie (elektronicky)

Jazyková verzia

Jazyková verzia SK

Typ softvéru

Typ softvéru MS Office

Licencia

Typ licencie Fyzická licencia
Spôsob licencovania Predplatné
Prenositeľnosť licencie Prenosná
Počet zariadení 1 zariadenie
Počet používateľov 1 používateľ
Platnosť predplatného 12 mesiacov
Verzia Office Personal

Kompatibilita

Jazyková verzia SK
Operačný systém Android, iOS, Mac OS, Windows 10
Kód:  SWKM0005SK
Produktové číslo:  QQ2-00791
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06