Obnoviť stránku

Meross

Meross – inteligentná domácnosť

MEROSS: Bezpečný a inteligentný domov

Meross je rýchlo rastúca spoločnosť, ktorej globálnou víziou je vyvíjanie inovatívnych produktov pre inteligentné domácnosti. Tie sú známe najmä svojou plnou používateľskou flexibilitou, keď si skontrolujete chod domácnosti odkiaľkoľvek. Napríklad s inteligentnými zásuvkami môžete pohodlne vypnúť alebo zapnúť spotrebiče na diaľku a inteligentné termostaty sa postarajú o jednoduché nastavenie teploty v miestnosti. Všetky produkty sú kompatibilné s hlasovými asistentmi a taktiež s aplikáciou IFTTT, ktorá zariadenie prepája, a vytvára tak scenáre priamo ušité na mieru vašim potrebám.

Meross inteligentná zásuvka

Zásuvky Meross vám zaistia pokoj pri opúšťaní domova

S inteligentnými zásuvkami Meross môžete ovládať všetky vaše spotrebiče na diaľku pomocou aplikácie v mobilnom telefóne. Uvidíte napríklad množstvo spotrebovanej energie v reálnom čase, pričom analýzu si zobrazíte aj spätne. Zásuvky sú vybavené moderným chipsetom MT7688, ktorý zaručuje kvalitnejšie pripojenie a oveľa väčší dosah WiFi siete v porovnaní s bežnými inteligentnými zásuvkámi.

Žiarovky a svietidlá Meross sa prispôsobia každej situácii

Zabudnite na vypínače – inteligentné žiarovky a svietidlá Meross môžete ovládať aj pomocou aplikácie v mobile. Upravujte jednoducho jas, teplotu aj farby svetla tak, ako práve potrebujete. Kľúčovou vlastnosťou je veľká úspora energie, a to až o 78 % v porovnaní s klasickou žiarovkou. Žiarovky sú poháňané čipovou sadou Mediatek IoT, vďaka ktorej majú výrazne väčší dosah WiFi siete. Samozrejmosťou je podpora hlasových asistentov Google Assistant, Amazon Alexa a aplikácie IFTT.

Meross inteligentná žiarovka
Meross inteligentný termostat

Inteligentné termostaty a hlavice Meross šetria vašu peňaženku

Pomocou inteligentných termostatov Meross zvýšite efektivitu vykurovania, a tým znížite náklady na prevádzku v domácnosti. Nielen, že termostaty umožňujú diaľkové ovládanie pomocou mobilnej aplikácie či hlasových asistentov, ale vedia aj efektívne naplánovať vykurovanie. Inteligentné termostatické hlavice potom vedia detegovať otvorené okno a okamžite pozastavia vykurovanie, aby nedochádzalo k zbytočnému plytvaniu.

Všetko z 56

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09