Obnoviť stránku

Xbox Game Pass Ultimate – 3 mesačné predplatné

4,3 244 hodnotení
39,90 €

Xbox Game Pass Ultimate – 3 mesačné predplatné

Buďte medzi prvými, kto si zahrá nové hry, ako je Starfield a Forza Motorsport už v deň vydania. Nenechajte si nič ujsť a bavte sa pri stovkách špičkových hier, ako je Minecraft Legends a ďalšie v rámci Xbox Game Pass Ultimate. Zahŕňa aj možnosť hrania s viacerými hráčmi online, takže si môžete zahrať s kamarátmi na konzole, počítači, alebo v cloude, rovnako ako EA Play ktorý vám poskytuje prístup k špičkovým titulom na konzolách a počítačoch z obľúbených sérií ako je Battlefield a STAR WARS. Navyše získate ďalší obsah pre vaše obľúbené hry, a to vrátane exkluzívnych herných výziev a odmien, špeciálneho obsahu iba pre členov a predbežný prístup k vybraným novým titulom od EA. S predplatným Game Pass Ultimate navyše získate výhody, ako je herný obsah, predmety a ďalšie. Získajte aj členské zľavy na vybrané hry z knižnice Xbox Game Pass a súvisiace herné doplnky. Nalaďte sa na vlnu komunity Xbox a pridajte sa k miliónom hráčov pripravených sa s vami zahrať. *

Xbox Game Pass Ultimate na 3 mesiace

Hrajte medzi prvými Starfield a Forza Motorsport už v deň vydania. Nenechajte si nič ujsť a bavte sa pri stovkách špičkových hier, ako je Minecraft Legends a ďalšie v rámci Xbox Game Pass Ultimate. *

Vyberte si svoju budúcu hru

Pripravte sa na bohatú ponuku hier od Bethesda Softworks, aj na kultové série od Xbox Game Studios, nezávislé hry, trháky a ďalšie. Ponuka hier sa neustále rozširuje, takže určite nebudete mať problém si vybrať.

Ďalšie výhody pre členov

Nové hry

Neustále sa pridávajú nové hry, vrátane čerstvo vydaných titulov.

Možnosť online hrania

Hrajte s kamarátmi spoločne online na konzole, počítači, alebo v cloude.

EA Play

Získajte prístup do knižnice špičkových titulov od Electronic Arts vrátane odmien a členského obsahu na konzolách a na PC.

Výhody a zľavy

Obsahuje herný obsah, predmety a ďalšie výhody. K tomu navyše členské zľavy na vybrané hry a súvisiace herné doplnky.

Hrajte na svojich zariadeniach

Vydajte sa ihneď do herného sveta s predplatným Xbox Game Pass Ultimate.

Konzola Xbox

Hrajte na konzolách Xbox Series X|S a Xbox One. Vychutnávajte si hranie hier priamo z cloudu.

Aplikácia Xbox pre Windows

Objavujte, sťahujte, hrajte hry a ďalšie s aplikáciou Xbox pre počítače s Windows.

Xbox.com/play

Hrajte na svojom PC s Windows a telefóne Apple s iOS pomocou prehliadača Microsoft Edge, Google Chrome, alebo Safari.

Mobilná aplikáciA Xbox Game Pass

Hrajte na svojom zariadení s Androidom (v. 6.0 alebo novší) vďaka mobilnej aplikácii Xbox Game Pass. 6.0 alebo novší) vďaka mobilnej aplikácii Xbox Game Pass.

Vyberte si plán, ktorý vám vyhovuje

Ultimate

Nové hry v deň vydania
Stovky špičkových hier na konzoly, PC a cloud
Ponuky pre členov, zľavy a výhody
Hranie pre viacerých hráčov na online konzolách
Členstvo EA Play

Zakúpiť TU

Core

Hranie pre viacerých hráčov na online konzolách
Katalóg viac ako 25 špičkových hier na konzoly
Ponuky a zľavy pre členov

Zakúpiť TU

PC

Nové hry v deň vydania
Stovky špičkových hier na PC
Ponuky a zľavy pre členov
Členstvo EA Play

Zakúpiť TU


* Dôležité informácie:

Po prihlásení odberu Xbox Game Pass Ultimate sa existujúce členstvo Xbox Live Gold a/alebo Game Pass pre konzoly alebo PC Game Pass a/alebo EA Access/Play prevedie na Ultimate, a to v zodpovedajúcom prevodnom pomere. Uplatnenie kódu v budúcnosti bude tiež podliehať prevodnému pomeru. Všetky prevody na úroveň Ultimate sú konečné. Ako to funguje si prečítajte na xbox.com/gamepass.

Platia zmluvné podmienky a výnimky. herný katalóg sa líši v priebehu času, podľa oblasti a zariadenia. Predplatné môžete kedykoľvek zrušiť a zabrániť tak budúcim poplatkom. Viac informácií nájdete na xbox.com/gamepass, ea.com/ea-play/terms a ea.com/ea-play. Xbox Cloud Gaming (beta) vyžaduje podporovanú hru; môže vyžadovať ovládač s podporou technológie Bluetooth® (všetko sa predáva samostatne). Platí pre vybrané oblasti a zariadenia. Platia obmedzenia pre streamovanie, dostupnosť servera a doba čakania sa môžu líšiť. Je vyžadované pripojenie k internetu (poskytovateľ pripojenia môže účtovať poplatky). Aplikácie vyžadujú systém Windows 10/11 (aktuálnu verziu) okrem zariadení s režimom S a ARM. xbox.com/cloudgaming

Uplatnite na microsoft.com/redeem. Hrať môžete na: Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11, zariadenia od Apple a zariadenia s Androidom (cloudové hranie). Vyžaduje stiahnutie obsahu, systémové aplikácie, značný priestor v úložisku, širokopásmové pripojenie k internetu (môžu byť účtované poplatky) a účet Microsoft (microsoft.com/msa). Windows 10/11 vyžaduje najnovšie aktualizácie OS, neplatí pre režim S a procesory ARM. Podmienky: aK bude hra z katalógu odobraná, zakúpený herný obsah bude možné využívať až po samostatnom zakúpení hry. Podľa zákonných požiadaviek sú kódy nevratné. Predplatiť je možné maximálne na 36 mesiacov dopredu na jeden účet. Obrázky sú ukážkou katalógu hier.

Logo EA a Battlefield sú ochrannou známkou spoločnosti Electronic Arts Inc. Všetky práva vyhradené. Vyrobené v rámci licencie spoločnosti Electronic Arts Inc. STAR WARS © & TM 2019 Lucasfilm Ltd. Všetky práva vyhradené.

Parametre a špecifikácia

Členská karta

Doba členstva 3 mesiace

Kľúč pre

Kľúč pre Xbox Live, Microsoft Store, Xbox Mobile app

Platforma

Platforma PC, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Xbox 360, Mobilný telefón

Licencia

Licencia Na stiahnutie

Typ

Typ predplatného Xbox Game Pass Ultimate

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS Android, Windows 10, Windows 11
Kód:  MX029gu2
Produktové číslo:  QHX-00006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03