Obnoviť stránku

Unturned – Xbox Digital

24,90 €

Unturned – Xbox Digital

Unturned Xbox

Zostaňte čo najdlhšie nažive

Hra na konzolu Unturned Xbox si pre vás pripravila mnoho zákerností vo forme zombie aj prírodných záškodníkov. Zostali ste na svete jeden z mála, kto ešte nebol premenený na zombie. Ako dlho dokážete prežiť?

Unturned Xbox

Viete byť tichý ako myška?

Svoj prst nikdy nespúšťajte zo spúšta. V Unturned Xbox sa pohybujte ticho a snažte sa na seba neupozorňovať. Osvojte si schopnosť stať sa neviditeľným, chŕĺte oheň aj elektrické útoky.

Unturned Xbox

V Unturned Xbox vás budú sprevádzať online postavičky

Pri hre online môžete stretnúť veľa priateľov aj nepriateľov. Použite zbrane, ktoré máte k dispozícii. Dávate prednosť boju zblízka s mečom, alebo máte radšej pušky, raketomet, či míny?

Unturned Xbox

Žite v súlade s prírodou v Unturned Xbox

Príroda má pre vás pripravené divé ovocie aj zeleninu. Môžete uloviť zver pre mäso a kožušinu. Pozor však, aby ste sa nestali sami lovnou zverou. Z vody môžete získať ryby a taktiež závlahu pre vaše plodiny.

Unturned Xbox

Nakupujte nové veci

NPC obchodník bude mať pripravených veľa zaujímavých predmetov na obchodovanie. Posúvajte príbeh dopredu a zdolávajte stále väčšie hordy nemŕtvych. Občas vám z lietadla vyhodia skromné zásoby, nepohŕdajte nimi. Taká plynová maska sa vám bude v rádioaktívnych zónach hodiť.

Unturned Xbox

Vybudujte si svoju spoločnosť

Nájdite bezpečné miesto na váš tábor, kde budete naberať nové sily. Vytvorte nové stavby, alebo využite už existujúce. Aj vozidlo môžete premeniť na pohyblivú pevnosť.

Unturned Xbox

Po vode, po súši aj vo vzduchu

V Unturned Xbox vaše vozidlá zvládnu jazdiť na zemi, vo vode a môžu aj lietať. K dispozícii dostanete štvorkolky, tanky aj snežné skútre. Do oblakov vás vezmú helikoptéry, či stíhačky. Na vodu sa vydáte na vznášadle, či vodnom skútri. Starajte sa o ne dobre. Kontrolujte palivo, akumulátor aj stav pneumatík.

Unturned Xbox

Rôznorodé prostredie

Kam pôjdete na dovolenku? Zvoľte si, kam sa vydáte. Na výber máte Ostrov princa Edwarda, Yukon, Washington, Rusko, Havaj, alebo Nemecko.

Unturned Xbox

Unturned Xbox si môžete prispôsobiť podľa seba

Komunita Unturned Xbox má svoj vlastný workshop, odkiaľ si môžete stiahnuť výtvory ostatných hráčov alebo tam nahrať aj svoj obsah, svoje vlastné mapy, skiny do Workshopov. Alebo sa pokúste o vlastné aktualizácie.

Unturned Xbox

Nekonečné možnosti

Unturned Xbox má tak široké poňatie, že nemožno všetko popísať. Za zmienku však stojí napríklad možnosť ničenia objektov a vytvárania nových ciest. Čerešničkou sú vysielačky s nastaviteľnými frekvenciami, tak nemusíte využívať externé komunikačné programy.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Žáner

Žáner Akčný, Strieľačky
Herné prostredie Vozidlá, Lietajúce stroje
Herné mechaniky Otvorený svet
Grafické spracovanie hry Z pohľadu tretej osoby

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov

Dátum vydania

Rok vydání 2020
Mesiac vydania November

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXESD2161
Produktové číslo:  G3Q-02021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12