Obnoviť stránku

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack – Xbox Digital

37,90 €

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack – Xbox Digital

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital je doplnok do hry

DLC The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital vyžaduje na hranie vlastníctva základnej hry The Sims 4 Xbox. Na vlastnom pozemku sa budete starať o majestátne kone, ktoré sa stanú členmi vašej rodiny. Trénujte ich a vezmite pod ochranu aj ovce alebo kozy. Vyrábajte domáce produkty a zarábajte si tak na živobytie na ranči.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital

Vytvorte si nový život

V The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital vás čaká skoré ranné vstávanie, nádherná príroda a taktiež drina so zvieratami. Udržujte ich v čistote, nakŕmené aj upratané. Vyrábajte vlastné výrobky, ktoré môžete predávať. Na začiatku si však sami postavíte vlastný ranč v podobe tradičného zrubu alebo veľkej červenej stodoly.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital

Zamilujte si zvieratá

Rozširujte svoj ranč v The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital zvieracími kamarátmi a vytvárajte spolu nový život. Zamilujte si kone aj ich žriebätá, ktoré majú veľa špeciálnych interakcií so Simíkmi aj ostatnými koňmi. Pozvite susedov pozrieť sa na vaše ovce a kozy, aké sú roztomilé.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital

Prosperujúca komunita

Život na ranči The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital prináša chvíle pokoja a samotu, ale aj spoločenskú zábavu. Môžete vyraziť do mesta s kamarátmi a zájsť si do baru, tančiarne alebo napríklad jazdiarne. Organizujte na svojom pozemku grilovaciu alebo tanečnú párty.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital

Kone sú členmi rodiny

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital ponúka nástroj na vytvorenie koňa, kde si ich vyladíte podľa vlastných predstáv. Zaobstarajte si nové kone tým, že ich zachránite alebo kúpite. Pokiaľ budú u vás spokojné, môžu sa im narodiť žriebätá. Naučte sa na koňoch jazdiť a trénujte obratnosť a skoky. Pre najlepších sú pripravené v jazdeckom centre hodnotné odmeny.

The Sims 4: Horse Ranch Expansion Pack Xbox Digital

Digitálny obsah Rockin' Rancher

Pri objednávke do 31. augusta 2023 získate aj digitálny obsah Rockin' Rancher, kde doprajete svojim Simíkom relaxáciu vďaka rezofonickej gitare, obrázku bicykla od vozidla a rustikálnej hojdacej stoličke.

Parametre a špecifikácia

Séria

Herné a filmové série The Sims

Platforma/licencia

Typ DLC/herný doplnok
Platforma Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Žáner

Žáner Simulátor

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 12 rokov

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXESD2144
Produktové číslo:  7D4-00684
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08