Obnoviť stránku

Rayman Legends – Xbox 360, Xbox Digital

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rayman Legends – Xbox 360, Xbox Digital

Rayman Legends je už piatou hrou obľúbenej série o kĺbov prostom hrdinovi Raymanových, ktorý sa v roku 2011 pod patronátom svojho stvoriteľa Michele Ancel (Beyond Good And Evil, Raving Rabbids) vrátil v kritikou i hráči oceňovanej plošinovke Rayman Origins. Rayman Legends je potom priamym pokračovaním predchádzajúceho dielu, pričom sa odohráva sto rokov po udalostiach minulej hry.

Plošinovka plná akcie


Rayman, Globoxom a Týňáci sa prebúdzajú z dlho trvajúceho spánku, zatiaľ čo sa armády hlavného záporáka Bubble Dreamer chystajú znovu uvrhnúť svet do skazy. Spoločne sa vydávajú do čarovného lesa, kde nachádza tajomný stan naplnený radom úchvatných obrazov. Pri bližšom skúmaní sa zdá, že každý obraz rozpráva príbeh z mýtického sveta. Pri prezeraní obrazu stredoveké krajiny je potom maľba zrazu vcucne a hrdinovia sa ocitnú v inom svete, kde začína ich dobrodružstvo. Úlohou družiny je jednotlivými svety prebehnúť, proskákat a prebojovať sa. Skrátka odhaliť tajomstvo všetkých legendárnych obrazov


jedinečná zábava


Vylepšený engine UbiArt ponúka niektoré herné prvky v 3D, nový systém nasvietenie a lepší systém vykresľovanie, ktorý posúva už tak dosť oceňovanú grafiku Raymana na novú úroveň. Kooperatívny multiplayer ešte viac navyšuje napätie a kladie dôraz na spoluprácu hrdinov. Ďalej môžete svojich priateľov predbiehať v sérii výziev, ktoré sa vo výsledku premení v online rebríčky. Porovnajte sa s celým svetom a zvládnete obtiažnu úroveň ešte lepšie. Znovu hrateľnosť dosahuje maximálnych hodnôt.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 7 rokov
Problematickosť obsahu Strach, Násilie

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 4

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Neoptimalizované pre Next-gen
Kód:  MXESD0629
Produktové číslo:  G3P-00107

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09