Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

OlliOlli World – Xbox Digital

31,90 €

OlliOlli World – Xbox Digital

OlliOlli World - Xbox Digital

Zajazdite si

Vitajte v skateboardovej utópii. Radlandia je miestom, kam by chcel vyraziť azda každý fanúšik dosky na kolieskach. Vydajte sa na svojom športovom nástroji v OlliOlli World Xbox Digital v ústrety jednotlivým lokalitám tohto úžasného sveta.

OlliOlli World - Xbox Digital

OlliOlli World Xbox Digital vám ponúkne krásny svet

Cestujte cez rôznorodé navrhnuté lokácie. Objavujte divoké ulice Los Vulgas. Preháňajte sa obdivuhodným údolím a využite všetky možnosti, ktoré vám každé z perfektne postavených miest ponúka.

OlliOlli World - Xbox Digital

Nastavte svoje pravidlá

Nepatríte medzi profesionálnych hráčov? To vôbec nevadí! OlliOlli World vám dá možnosť vytvárať svoje vlastné úrovne. Tie môžu byť v OlliOlli World Xbox Digital spracované jednoducho, alebo naopak je možné stvoriť extrémne náročné trate.

OlliOlli World - Xbox Digital

Definujte v OlliOlli World Xbox Digital svoju podobu

Upravujte si svojho športovca. Špecifikujte podobu jeho tela a nastavte mu oblečenie, ktoré mu najviac sadne. Nestačia vám také možnosti? Prítomné je tu aj nastavenie trikov. Každý váš kúsok sa tým pádom môže stať originálom.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Žáner

Žáner Športový

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 3 rokov

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXESD1916
Produktové číslo:  G3Q-01334
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04