Obnoviť stránku

Murdered: Soul Suspect – Xbox 360, Xbox Digital

19,90 €

Murdered: Soul Suspect – Xbox 360, Xbox Digital


Pustite sa do detektívneho thrilleru s prvkami nadprirodzena, ktorý vyzýva hráčov k vyriešeniu pravdepodobne najťažšieho prípadu v ich živote - ich vlastné vraždu.

strhujúci príbeh

Keď sa Ronan O' Connor, detektív s pestrou minulosťou, pripletie k ozbrojenému vlámaniu, jeho život je predčasne ukončený brutálnym a neľútostným zabijakom. Prekvapivo sa ocitne v posmrtnom živote a jediný spôsob, ako sa dostať zo Súmraku, sveta zabudnutia, je odhaliť pravdu o jeho vrahovi, vystopovať ho a priviesť pred súd pomocou detektívnych inštinktov a novo získaných nadprirodzených schopností.

skvelé prostredie

Ako Ronan budete mať možnosť preskúmavať moderné mesto Salem: Novoanglickom drevené domy, úzke uličky, gotické kostoly a hromada mentálnych skrýšou pre indície. Bojujte s démonickými duchmi, aby ste zachránili vašu dušu a odhaľte šokujúcu pravdu o tom, kto je zodpovedný za vašu smrť.

Kľúčové vlastnosti

  • Temný detektívny thriller s nadprirodzenou zápletkou: Riešenie vlastné vraždy zo záhrobia.
  • Zamotaný príbeh podporovaný množstvom úžasných postáv stále zvyšuje počet otázok vznášajúcich sa nad tajomstvami Saleme.
  • Preskúmajte svet živých aj mŕtvych v Saleme, skľučujúcim meste s hlbokými koreňmi vedúcimi k nadprirodzenu a záhadám. Pohybujte sa voľne od jedného miesta na druhé, a aj napriek tomu, že ste napríklad už dokončili vaše vyšetrovania, vracajte sa na predchádzajúcu miesta činu a sledujte nové stopy.
  • Vyšetrujte vlastnú vraždu pomocou nadprirodzených schopností; čítajte ľuďom v ich mysli, ovplyvňujte ich myšlienky alebo sa pozrite a vypočujte si, čo vedia. Sledujte stopy vďaka prechádzanie stenami a teleportáciu. Objavujte nové informácie odhaľovaním spomienok skrytých v Súmraku alebo vyslýcháním mŕtvych. Využite Poltergeist schopnosti na odvrátenie pozornosti a nájdenie ďalších dôkazov.
  • Nájdite stovky zberateľských predmetov, vedľajších úloh a prípadov z minulosti obyvateľov Saleme, aby ste sa dozvedeli informácie o meste a jeho ľuďoch, zlepšujte vaše detektívne hodnotenia a zložte dokopy skladačku o osobe vraha.
  • Prežite útoky mocných démonických duchov, ktorí sa živia dušami, pretože verí, že tak získajú späť svoju vlastnú dušu. Využívajte strategicky vaše nadprirodzené schopnosti, aby ste sa im vyhli a prekabátili je, a oni nemohli navždy pohltiť vašu dušu.

Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Žáner

Žáner Akčný

Multiplayer

Multiplayer Nepodporuje multiplayer
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Zvuková lokalizácia EN, DE, FR, ES, IT

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Vulgárna reč, Násilie

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXESD0278
Produktové číslo:  G3Q-00191

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13