Obnoviť stránku

Elden Ring - Xbox Digital

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Elden Ring - Xbox Digital


Elden Ring

Vitajte v mýtickom svete Elden Ringu

Vo svete „Lands Between" došlo k strašnej udalosti. Mocný prsteň, Elden Ring, je zničený a jeho fragmenty majú v moci potomkovia kráľovnej Mariky, ktorí vďaka nim zošaleli. Na scénu nastupujete vy, „skrotený" hrdina – ani živý, ani mŕtvy a pokúsite sa získať úlomky artefaktu, aby ste sa tak mohli stať „Elden Lord“.

Elden Ring

Nové fantasy prostredie

Vypravte sa do sveta „Lands Between", ktorý stvorili Hidetaka Miyazaki, tvorca slávnej hernej série Dark Souls a známy spisovateľ George R. R. Martin, ktorý má na svedomí jednu z najpredávanejších fantasy sérií – Pieseň ľadu a ohňa (Hra o tróny). Odhaľte tajomstvo moci Elden Ringu. Stretnite sa s protivníkmi s prepracovaným príbehovým pozadím a s postavami s vlastnou jedinečnou motiváciou, ktoré vám budú pomáhať, alebo brániť vo vašom napredovaní.

Elden Ring

Rozsiahle oblasti sveta Lands Between

Hra na Xbox Elden Ring ponúka obrovské fantastické krajiny a temné, zložité dungeony, ktoré plynulo prepájajú svet okolo. Prejdite úchvatný svet pešo alebo na koni, sami alebo online s ostatnými hráčmi, a naplno sa ponorte do trávnatých pláni, dusivých močiarov, špirálovitých hôr, zlovestných hradov a ďalších oblastí v miere, akú ste doteraz v titule od FromSoftware nevideli.

Elden Ring

Hrdina podľa vašich predstáv

Vytvorte si svoju postavu v rafinovanom akčnom RPG od FromSoftware a definujte svoj herný štýl experimentovaním so širokou škálou zbraní, magických schopností a zručností, ktoré nájdete po celom svete. Vrhnite sa do bitky, eliminujte nepriateľov jeden po druhom pomocou zakrádania sa, alebo si na pomoc privolajte spojencov vďaka podpore kooperačného hrania.

Parametre a špecifikácia

Žáner

Žáner Akčný

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN, DE

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 18 rokov

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie
Edícia Základná

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Multiplayer

Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 1

Dátum vydania

Rok vydání 2022
Mesiac vydania Február

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované
Kód:  MXESD1817
Produktové číslo:  G3Q-00764
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16