Obnoviť stránku

ARK: Survival Evolved – Xbox Digital

56,90 €

ARK: Survival Evolved – Xbox Digital

ARK: Survival Evolved

Rúbaním lesov plných stromov a ťažením kovu a iných vzácnych zdrojov môžete vytvoriť diely k stavbe masívnych viac úrovňových stavieb, zložených z častí.

ARK: Survival Evolved

Postav si ohnisko alebo prístrešie a vyrábajte širokú škálu prispôsobiteľného oblečenie a brnenie

ARK: Survival Evolved

Prijmi výzvu

Veľká váha inventára vás spomalí a denné a nočné cykly spolu s náhodnými výkyvmi počasia prinášajú ďalšiu úroveň výziev v podobe meniacich sa teplôt prostredia, ktoré vám spôsobia hlad a smäd oveľa rýchlejšie.

ARK: Survival Evolved

Poznaj, aké to je byť stroskotancom

Ako muž, alebo žena stroskotáte, holý, zmrznutý a hladný na pobreží tajomného ostrova menom ARK (archa). Musíte loviť, ťažiť zdroje, vyrábať veci, pestovať plodiny, objavovať technológie a stavať prístrešia, aby ste odolali živlom. Použite svoju prefíkanosť a prostriedky na zabitie alebo skrotenie a chov dinosaurov kolosálnych rozmerov a ostatných zvierat.

ARK: Survival Evolved

Prvotriedne grafické spracovanie

Reálne vyobrazenie sveta ARKu a jeho stvorenie je privedené k expresívnemu životu použitím vysoko nastaviteľného herného enginu Unreal Engine 4, spolu s plne dynamickým osvetlením, globálnym osvetlením, systémami počasia (dážď, voda, sneh, atď. ).

ARK: Survival Evolved

Vytvorte kmeň a pridajte doň priateľov a všetky vaše zvieratá potom môžu byť riadené a byť spojencom komukoľvek v tvojom kmeni.

ARK: Survival Evolved

Tajomný ARK (archa) je ohromné a impozantný prostredie, zložené z mnohých prirodzených a neprirodzených štruktúr nad zemou, pod zemou i pod vodou.

ARK: Survival Evolved

Hardcore mechaniky

Všetko, čo vyrobíte, má istú životnosť a opotrebuje sa častým používaním, pokiaľ to nie je opravované. Keď opustíte hru, vaša postava zostáva v spánku, zatiaľ čo svet plynie ďalej. Váš inventár existuje fyzicky v škatuliach alebo na vašej postave vo svete. Všetko môže byť vyplienené a ukradnuté, takže pre väčšiu bezpečnosť sa musíte spolu spojiť, stavať alebo mať skrotené zvieratá, na stráženie skrýše.


Parametre a špecifikácia

Platforma/licencia

Typ Hra
Platforma Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One
Licencia Na stiahnutie
Kľúč pre Xbox Live

Žáner

Žáner Akčný, RPG, Stratégia
Herné prostredie Budovanie a doprava

Multiplayer

Multiplayer Online, MMO
Max. počet hráčov na lokálnej obrazovke 2

Lokalizácia

Textová lokalizácia EN, DE
Zvuková lokalizácia EN

Hodnotenie PEGI

Vekové obmedzenie 16 rokov
Problematickosť obsahu Násilie, Online

Verzia

Platforma Xbox – na stiahnutie
Edícia Základná

Virtuálna realita

Virtuálna realita Nepodporované

Next-gen optimalizácia

Next-gen optimalizácia Xbox Series X optimalizácia
Kód:  MXESD0364
Produktové číslo:  6JN-00030
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08