Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Medela

Medela

Medela: Na prirodzenú podporu dojčenia

Už od roku 1961 spríjemňuje švajčiarska značka Medela ženám obdobie materstva. V súčasnej dobe je globálnym výrobcom technologicky vyspelých produktov a patrí medzi svetových lídrov. Jej cieľom je kvalitnými pomôckami uľahčiť ženám obdobie materstva. Medela svoje produkty vyvíja v súlade s prirodzeným dojčením, na základe vedeckých výskumov v spolupráci so zdravotníkmi.

Odsávačky mlieka Medela

Odsávačky mlieka

Odsávačky Medela pomôžu k ustáleniu alebo navýšeniu tvorby materského mlieka, prinášajú úľavu od poranených a citlivých bradaviek a poslúžia tiež na vytváranie zásob mlieka. Spoločnosť Medela na základe dlhoročných výskumov vyvinula 2-fázovú technológiu odsávania a ako prvá uviedla na trh 2-fázové odsávačky, ktoré vďaka svojej kvalite a efektívnemu aj šetrnému odsávaniu patria medzi najobľúbenejšie odsávačky medzi mamičkami i zdravotníkmi.

Dojčenské fľaše

V snahe o hlbšie pochopenie vzájomného vzťahu matky a dieťaťa pri dojčení a v spojení s odbornými znalosťami vyvinula spoločnosť Medela nový jedinečný spôsob podávania mlieka dojčeným deťom, a to pomocou špeciálnej dojčenskej fľaše Calma. Prechod od prsníka k fľaši a späť nebol nikdy jednoduchší. Na skladovanie materského mlieka možno použiť praktické vrecúška na zmrazovanie. Samozrejmosťou všetkých Medela pomôcok je absencia škodlivého Bisfenolu-A (BPA).

Dojčenské fľaše Medela
Potreby pre mamičky

Potreby pre mamičky

Medela uľahčuje mamičkám obdobie tehotenstva a dojčenia radom pomôcok. Tehotenská bielizeň Medela sa prispôsobí meniacim sa tvarom ženy a bezšvové podprsenky bez kostíc nebránia rozvoju prsného tkaniva. Počiatok dojčenia často vyžaduje malú pomoc, pretože bradavky sú po pôrode citlivé a dojčením namáhané. Medela poskytuje pomôcky určené na riešenie vpadnutých, plochých, citlivých alebo poranených bradaviek. Po pôrode, prípadne pri dojčení, pomôžu dojčiace klobúčiky, prsné vložky a hojivá masť na bradavky Purelan.

Spresniť parametre
53 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16