Obnoviť stránku

Meaco

Príjemná klíma s Meaco

Zaistite si príjemnú klímu s produktmi Meaco

Britská značka Meaco sa už viac ako 30 rokov radí medzi špecialistov na úpravu vzduchu v domácnosti. Pri navrhovaní a vývoji svojich zariadení sa starostlivo zameriava na požiadavky zákazníkov. Výsledkom sú veľmi tiché a úsporné spotrebiče s jednoduchým ovládaním a moderným dizajnom. Výrobky Meaco sa pravidelne umiestňujú na popredných miestach v porovnávacích testoch a získali množstvo ocenení, ktoré ich zaraďujú medzi špičku vo svojej kategórii.

Odvlhčovače vzduchu Meaco

Tiché a úsporné odvlhčovače vzduchu Meaco nielen pre domácnosť

Odvlhčovanie vzduchu predstavuje účinnú cestu, ako vyriešiť problémy s nadmernou vlhkosťou alebo množením plesní v interiéroch. Meaco vo svojom sortimente ponúka kondenzačné a adsorpčné odvlhčovače vhodné do domácnosti, garáže a iných nebytových priestorov. Vďaka dlhoročnej špecializácii výrobca vyvíja inovatívne technológie, ktoré zaisťujú znižovanie energetickej náročnosti a hlučnosti spotrebičov. Vlajkovou loďou značky Meaco sú odvlhčovače Arete, ktoré kombinujú sofistikovaný dizajn s intuitívnym ovládaním, funkciou čistenia vzduchu či inteligentnými režimami. Rad Arete je výsledkom päťročného vývoja a testovania, počas ktorého sa využila spätná väzba od viac ako 2 000 zákazníkov.

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Meaco

Zvlhčovač vzduchu pomáha udržiavať zdravú vlhkosť v domácnosti alebo kancelárii. Pri pravidelnom používaní podporuje zvlhčovanie dýchacích ciest, čím zmierňuje priebeh respiračných ochorení alebo alergií. Zároveň zabraňuje vysušovaniu pokožky a zlepšuje kvalitu spánku. Zvlhčovač Meaco Deluxe 202 využíva ultrazvukovú technológiu, ktorá sa postará o rýchle zvlhčenie vzduchu v interiéri, a navyše vzduch obohatí o zdraviu prospešné ióny. Na zaistenie hygienickej hmloviny je k dispozícii UV sterilizácia vody, ktorá zabraňuje množeniu baktérií a ich zárodkov v nádržke. Vo výbave zvlhčovača nechýba ani funkcia ohrevu hmloviny, aróma difuzér alebo trojstupňové čistenie vzduchu.

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Meaco
Cirkulátory vzduchu Meaco

Prekvapivo tiché ventilátory Meaco s 3D osciláciou

Ventilátory Meaco Fan vďaka svojmu dômyselnému dizajnu predstavujú funkčné riešenie, ako v miestnosti vytvoriť príjemnú klímu nielen počas letných horúčav. Využívajú viacsmerové prúdenie vzduchu, ktorý sa odráža od stien a stropu, čím je docielené príjemnejšie a efektívnejšie rozprúdenie vzduchu v celej miestnosti. Okrem mimoriadne tichej prevádzky ventilátory ponúkajú množstvo praktických funkcií, ktoré zahŕňajú napríklad časovač vypnutia, nočný režim alebo dômyselne navrhnuté diaľkové ovládanie s magnetickým upevnením na prístroji.

Spresniť parametre
28 položiek
Meaco čerpadlo pre odvlhčovač Arete One 20 L a 25 L - Čerpadlo
Meaco čerpadlo pre odvlhčovač Arete One 20 L a 25 L
79,75 €
Na sklade 5 ks u dodávateľa
Čerpadlo –

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11