Obnoviť stránku

Maxxo VC1800 3 ks

4,7 86 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
25,90 €

Maxxo VC1800 3 ks

Súprava troch vákuovacích dóz Maxx VC1800 umožňuje uchovávať potraviny dlhšie čerstvé a svieže pri zachovaní ich chuti a obsahu vitamínov a minerálov. Každá z dóz má iný objem, pohodlne tak uschováte do svojej chladničky alebo mrazničky práve také množstvo potravín, aké potrebujete. Vákuovo uložiť môžete ovocie, zeleninu, bylinky, polievky a omáčky, oriešky, cereálie, huby, ryžu, múku, ale aj kávu a sušienky a mnoho ďalších druhov potravín. Dózy sú priehľadné, čím získate dokonalý prehľad o uložených potravinách. Vyskúšajte praktické a skladné vákuovacie dózy MAXX VC1800, ktoré sa stanú vaším nepostrádateľným pomocníkom pri uchovávaní potravín!

Vlastnosti vákuovacích dóz MAXX VC1800

  • Vákuovo ukladajú potraviny pre ich dlhšiu trvanlivosť
  • Dózy MAXX sú priehľadné
  • Vhodné do umývačky riadu
  • Vhodné do chladničky a mrazničky
  • Kompatibilné s MAXX VM4000, VM5000, VM Profi, VM3550 – LAICA VT3111, VT3114

Obsah balenia:
1× dóza 700 ml
1× dóza 1 400 ml
1× dóza 2 000 ml
1× odsávací kábel

Vákuovanie potravín znamená zdravší život

Systém vákuovania potravín uchová potraviny dlhšie čerstvé a svieže a chráni ich pred vonkajším prostredím. Skrátene povedané, ide o prirodzený spôsob uchovania potravín pomocou odsatia vzduchu, a to bez použitia konzervačných a iných chemických látok. Čerstvé potraviny sú ohrozované mikroorganizmami, teda plesňami, kvasinkami a baktériami. Ak sa k potravinám nedostane kyslík, potraviny nemôžu oxidovať a mikroorganizmy nemajú priaznivé podmienky pre svoj rozvoj. Vákuované potraviny si navyše ďalej uchovávajú svoju arómu, chuť a rovnakým ostáva aj obsah vitamínov a minerálov. Ešte ste nezačali vákuovať potraviny? Práve je najvyšší čas začať!

 
Kód:  MAXVA001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  Maxxo VC1800

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03