Obnoviť stránku

Maxxo vákuovacie kotúče 40 × 1000 cm

4,7 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

Maxxo vákuovacie kotúče 40 × 1000 cm

Vákuovanie potravín sa vyznačuje množstvom výhod. Určite vás poteší, že jedlo vydrží oveľa dlhšie, a navyše si zachová svoju vôňu a chuť. Skvelým riešením pre dlhodobé uchovávanie potravín je táto vákuovacia fólia. Je vhodná na použitie vo vákuovačke Maxxo. Rozmery fólie na vákuovanie budú 40 × 1000 cm (Š × D). Poradí si s pevnými potravinami aj s tekutinami. Samozrejmosťou je použitie zdravotne vyhovujúceho materiálu, ktorý sa môže pochváliť extra pevnosťou a možnosťou vytvoriť naozaj silný zvar. Preto si môžete byť istí, že fólia bude vždy spojená a vákuované suroviny budú bezpečne uchované na ďalšie spracovanie. V balení dostanete 1 vákuovaciu fóliu. Vákuovanie funguje vďaka odsatiu kyslíka, ktoré spomalí proces oxidácie. Vákuované potraviny vás potešia o dosť dlhšou životnosťou, zároveň sa nestretávajú s negatívnymi vplyvmi okolia, medzi ktoré patrí napríklad pôsobenie vzdušnej vlhkosti. Šetrí čas aj peniaze a nemusíte už zbytočne plytvať jedlom.

Kľúčové vlastnosti fólie na vákuovanie Maxxo vákuovacie kotúče 40 × 1000 cm

  • Ponúkaná vákuovacia fólia sa postará o to, aby jedlo vydržalo dlho čerstvé
  • Kompatibilná s vákuovačkou Maxxo
  • Jej rozmery sú 40 × 1000 cm (Š × D)
  • Balenie tvorí 1 vákuovacia fólia
  • Uskladníte s ňou potraviny aj v mrazničke
  • Je možné ju používať v mikrovlnnej rúre
  • Výborný pomocník na varenie vo vode princípom Sous-vide
  • Tieto fólie na vákuovanie sú samozrejme zdravotne vyhovujúce
  • Umývateľná, znovu použiteľná

Vákuujte viac, než len jedlo

Vákuovaciu fóliu využijete nielen na potraviny, ale aj na vákuovanie čajov, kávy, byliniek alebo aj zberateľských predmetov. Má extra odolné vyhotovenie, takže potraviny môžete uchovať v chladničke alebo mrazničke. Jej výhodou je aj možnosť používania v mikrovlnnej rúre. Je vytvorená tak, aby sa dala použiť pri varení Sous-vide vo vode, samozrejme sa môžete spoľahnúť, že sa z nej neuvoľňujú žiadne toxické látky. Fólia je umývateľná a pripravená na opakované používanie. Či už vákuovaciu fóliu využijete na jedlo, cesty, či numizmatickú zbierku, budete s ňou dlho spokojní.

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 40 cm
Dĺžka 1 000 cm

Vlastnosti

Vlastnosti Na varenie, Možno zmraziť, Vhodná do mikrovlnky, Opakovane použiteľná

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 1 ks (1 ks)

Kompatibilita

Značka Maxxo
Kód:  MAXVF915
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595235802915

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07